Stefanie en Rob gingen verhaal halen bij Gina

Stefanie en Rob gingen verhaal halen bij Gina

We gaan nog even terug naar gisterenavond, want Stefanie besloot na dagen lang geruchten gehoord te hebben over verschillende complottheorieën dat het eens tijd werd om verhaal te halen.

En dit deed Stefanie samen met Rob, buiten spraken de twee met Gina. Gina weet al snel hoe laat het is en zegt je weet op wie ik ging stemmen en daar stond jij niet drie keer tussen. Stefanie antwoordt er niet eens op gekomen was om tactisch te stemmen. Ik wilde  mijn stemmen verdelen, maar door jou werd ik op het idee gebracht gaat Gina verder. Aangezien Stefanie vrij weinig zegt neemt Rob het woord maar over, hij betwijfeld of hij Gina wel moet geloven. Gina probeert hem over te halen, ik heb zelfs tegen Mark gezegd dat ik niet wil dat Mark voor mij stemt benadrukt ze. Rob zegt dat hij dat aspect inderdaad wel gelooft. En Gina besluit open kaart te spelen, ik ga gewoon vol op Rolf en dat wilde ik voorheen al. Ik hoop wel dat je daar eerlijk over bent en niet dat je morgen bewijst dat je jezelf tegen spreekt antwoordt Rob. Toch is er nog enige twijfel bij Gina te bespeuren, of ze vol op Rolf gaat. Misschien verdeel ik mijn stemmen over Bas, Cees en Rolf. Als Gina zich daadwerkelijk aan haar belofte houdt zit Gina er dus helemaal niet bij!

Stefanie wil wel nog wat kwijt, ze weet niet of ze haar verhaal nou moet geloven. Je gaat echt niet vol op mij? Ik ga sowieso niet met drie stemmen op je. Ik wil niet tactisch stemmen. Ik stem op mijn gevoel en dat verandert hier vijf keer per dag, dus mijn gevoel morgenochtend bepaald hoe ik zal stemmen. Mark heeft ook vernomen dat de twee weer over het stemmen praten. Hij is er klaar mee. Jullie moeten allebei de strijdbijl begraven anders komen jullie morgen allebei op de bank voegt hij er geïrriteerd aan toe. We kunnen het allemaal heel vies spelen, maar dat wil niemand. Laten we gewoon stemmen zoals we het allemaal eerder al hadden bedacht. Stefanie, Gina en Rob lijken het ermee eens te zijn. Potje darten dan maar vraagt Mark om maar over iets anders te beginnen. Rob loopt mee, de dames bleven achter. Zal het spannend worden vandaag?!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 3.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Hortence at 11:39

    Stem op wie je wilt.Niet met ander over hebben.Die Bas heeft weer zijn afluisterapparaat boven liggen op te luisteren wat er gesproken word.Als een van jullie seks heeft boven wordt het ook opgenomen.Die bas is walgelijk.Eerst was dat apparaat hij de rook bank.Als Bas,van jullie alleen een stem krijgen is hij op de schopstoel.Of hij moet van Ivan verliezen en oprotten.Gina,gebruikt jullie om niet op haar te stemmen.Mark,had twee stemmen van haar gekregen omdat hij niet de waarheid vertelde.Nu vertelt zij niet de waarheid.Wat vind ze zelfs van.Ze kon er niet tegen vandaar dat Mark,twee stemmen van haar kreeg.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *