Weer wat nominatie praat van vandaag

Weer wat nominatie praat van vandaag

Inmiddels is de verkiezingstijd in Utopia begonnen, je mag weer stemmen. Wie zie jij het liefste gaan? Aangezien de nominaties steeds dichterbij komen wordt er weer aardig wat over gesproken. Hier leest je wat nominatie praat van vandaag terug.

Bjorn en Rob
Bjorn en Rob hebben het ook over de stemronde gehad, Rob weet het allemaal nog niet zo vertelt hij tegen Bjorn. Ik twijfel tussen twee bewoners waarmee ik nog in gesprek wil gaan voegt hij eraan toe. Het is ook wel een vervelende stemming. Ik vind dat niemand het echt verdient om naar huis te gaan. Ook lijkt Rob te twijfelen om op één persoon te stemmen of zijn stemmen te verdelen. Wat wel duidelijk wordt is dat Cees er wel bij zit.  Ook ben ik benieuwd wat Mark en Gina gaat doen voegt hij eraan toe. Ik wil nog met Stefanie praten. Rob legt het plan van Mark vervolgens nog eens uit. Bjorn is verbaasd en had het tactische spel niet echt aan zien komen. Het lijkt hem wel wat als Rob en Stefanie ook samenspannen en hun zes stemmen verdelen, maar dat ziet Rob niet zitten. Dan wordt het hier niet gezellig… Maar gaat hij verder, ik wil misschien wel op Gina stemmen vanwege haar houding. En ik weet dat Stefanie dit ook overweeg.  Het zal van hun gesprek afhangen. Verder is het niet persoonlijk, je moet stemmen. Stel je voor dat je een dream team hebt, dan moet je nog steeds stemmen. Verder vertrouw ik Mark en Gina niet, eigenlijk wil ik zonder gesprek stemmen met wat ik voel. Ik ben veel te bang dat ik dan te goedgelovig ben. Ik ga me echt niet laten naaien.

Cees & Ivan
Ivan heeft eerder al geheimzinnige hints gegeven op wie hij wil stemmen, maar vanmiddag geeft hij ook Cees wat mysterieuze aanwijzingen. Hij verklapt dichtbij zichzelf te blijven en te stemmen op gedrag waar hij niet van is gediend. Dan stappen de twee nog wat dichter bij elkaar en vertrouwen ze elkaar toe niet op elkaar te stemmen hoewel Cees wel in de verleiding was om op Ivan te stemmen. Je wil heel graag een voorbeeldfunctie legt Cees uit, maar ik vind dat je dat heel consequent moet doen. Op wie Cees dan zal stemmen? Dat blijft nog geheim, al vindt hij het wel storend dat Rolf zijn gedrag nooit verandert… Verder vertelt Cees tegen Ivan dat hij wel vreest genomineerd te worden, hij schat vier of vijf stemmen te krijgen.

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 3.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 26 reacties op dit artikel
 1. Mjo at 07:02

  @Toet schrijft hier tegen/aan Ann, dat Ann niet telkens 1 persoon moet aanvallen.
  Nou beste Toet, wat doe jij dan??? Ik zie telkens reacties van jou waar je uitsluitend Ann aanvalt.

  Dus beste Toet, voordat je een ander iets verwijt, zou ik zeggen, verbeter de wereld en begin bij je zelf.

 2. anneke g at 23:07

  Zag net dat Cees van de b.v. iets met belasting wilde terug vragen of iets hij wilde het uitzoeken met iemand van buitenaf maar dat mocht niet van Mark mijn vraag waarom niet
  Weer iets wat niet te vertrouwen is als het niet mag

  • Hannah at 23:24

   Ik denk, Anneke g, omdat Mark zich een beetje de baas van de geldzaken vindt en het vervelend vond dat Cees ook ergens verstand van had. Maar dat is maar een gevoel hoor. 🙂

   Over niet te vertrouwen gesproken:
   Ik heb ergens gelezen dat ze geen biggetjes en hond van de regie mogen. Ze hadden het er over dat ze geen toestemming kregen van de “overheid”, is nieuwe naam voor “achter”.
   Maar ze mochten wel een paar vluchtelingen opnemen, als het maar geen kinderen waren. Die mogen nml. niet in beeld.

   • Hannah at 00:43

    Oeps. Even een rectificatie: in het desbetreffende artikel werd alleen over de biggetjes gesproken en niet over de hond.
    Daarbij deed de “overheid” moeilijk hierover en had het (nog) niet verboden.
    (Het is maar goed dat ik niet bij de krant werk, of Thom zijn werk zou doen)

 3. gea at 21:53

  Ik vind het ook niet leuk dat Toet ons steeds aanvalt als wij onze mening geven over utopia, het lijkt wel of zij zichzelf voelt aangesproken, zij woont daar toch niet. En iedereen mag hier toch zeggen wat hij denkt over het programma en zijn bewoners. Dus niet meer zo lelijk reageren op medeschrijvers aub.

  • Yvon at 23:14

   Ann reageer niet meer! Dit is onderhand stalking wat “toet”doet.
   Wij mogen onze mening hebben over wie dan ook,in Utopia
   Hier moet de redactie wat mee doen,dit is echt niet leuk

   • Mjo at 07:12

    Precies Yvon, ik heb het hier ook al vaker gezegd, men moet maar niet meer reageren op Toet. Is de lol voor hem er snel af, want het enige wat hij hier doet is het vuurtje aanstoken, zodat wij er in trappen. Dus gun hem die lol niet meer.

    Maar of de redactie hier iets aan doet, waag ik zeer te betwijfelen. Dus is er maar 1 oplossing: negeren die hap en daar hebben de redactie niet voor nodig.

 4. Toet at 20:40

  Heb ik niet genoeg laten weten hou er mee op om zo tekeer te gaan op een persoon .Nee je kunt het niet laten .Hou er mee op en je hoort mij niet.Is dat zo moeilijk.

 5. Ann at 19:36

  Trouwens wat jij zeg toet, ik ken jou niet, maar vind dit eigenlijk een bedreiging met”ik kan kan jou haast aanraken, waarom denk je dat ik jou aanpak””waarom doe jij zo, wie ben je, en wat heb ik jou aangedaan.. Ik begrijp niet dat ze jou reactie doorlaten.. Dit gaat over de utopianen en niet over iemand die daar over een reactie geef.. Maar toet hier ga ik nu dus verder mee dit is geen normale reactie meer van jou.. Gr. Ann

 6. Toet at 18:58

  Dag Ann .Heb je nu echt niet door wie ik ben .Ik kan je haast aanraken.Waarom denk je dat ik juist jou aanpak.Dag anneke tanneke …………

  • Ann at 19:19

   Blijf je nou iemand zo intimideren, bah. Toet.. Kom anders nu om bak koffie, kan je het zo vertellen, jij weet waar ik woon zei je vorige keer. Leuk.. Ik wacht met koffie

 7. gea at 18:27

  Ik las net dat Cees er erg over in zit dat zijn familie hem niet herkent als hij gek doet als er een feestje is, want zo is hij helemaal niet. Ik kan me niet voorstellen dat ze hem dan wel herkennenin de ” gemene spelletjes” die hij nu speelt. Ik vraag mij ook af of hij thuis ook zoveel klaagt over de buurt waarin hij woont of over andere mensen.

  • Ann at 18:36

   Nou gea.. Ik snap, begrijp niet dat hij dat denk. Jeeik denk niet dat zijn familie denk dat hij toneel speel, zo is hij thuis /in buurt ook.. Bah.. Zo probeer hij zich weer in tedekken, net zoals hij over rolf s vader lieg, ik heb die vader wat anders horen zeggen.. Meneer kan straatstenen laten vechten

  • Ann at 18:24

   Haha toet (je) lees eens mijn berichten na, heb ik dat ooit gezegd??? Daarom ben je wel grappig,beetje vergeetachtig, en beetje……en heel kattig..mij bodem uit glas nog niet kapot, maar toet dat kan ook niet als non.. Een mijn zadel zit nog op mijn fiets.. En ik zal je een geheim verklappen, ik ben niet verliefd op cees.. Even opletten toetie, cees en niet kees.. Maar ja zo ben je tegendraads.. Haha.. Doei toetie

 8. Toet at 15:31

  Ann Ann o Ann.Het wordt echt tijd dat je kees nu eens vergeet.Is je liefde dan zo groot voor hem.Je kunt aan niets anders denken.Nu hier komt hij .Ik hoop dat kees er uit gaat en dat jij dan eindelijk een beetje rust krijgt .Is het dan zo goed.Dag Ann.

  • Ann at 15:45

   Hoi toet, wat leuk je weet te horen, maar dit even terzijde, was dit bericht voor jou bestemd?? Maar goed, bedankt voor je bericht speciaal aan mij gericht, ik voel me vereerd.. Dag toet

  • Ann at 16:16

   Hoi toet, jij ben zo rechtstreeks naar mij.. Dit doe ik nu naar jou, volgens mij ben jij een man, zo alle berichten gelezen tehebben van jou, Qua uitspraken enz.. Haha toet dan veranderen de zaken.

 9. Ann at 15:24

  Sorry, ik zal weer veel commentaar krijgen om hoe ik er over denk.. Maar zn gedoe voor het stemmen.. Maar ik zie daar paar oproerkraaiers, zoals gea, mark, ook nicole. Maar vooral ook cees.. Steeds loop hij naar iedereen om rolf zwart te maken en meneer is verbaasd dat hij stemmen krijgt?? Sorry maar deze meneer van61 heeft nu wat hij wil.. Een chaos onderling.. En nog heeft hij niets door(of wel) maar hij geniet er met volle teugen van.. En nu doet hij net of hij een goed gesprek heeft gehad met rolfs vader, en net of hij rolfs vader aan zijn kant heeft.. Cees, speel jij iedereen thuis ook zo tegen elkaar op?? Ik denk het wel.. Maar ken jij het liedje vuile huichelaar, die zet ik op als jij vertrek..

  • gea at 15:54

   Ann ik denk dat je Gina bedoelt , ik woon niet in utopia nog voor geen goud. Ik ben het wel met je eens over Cees . Rolf wordt door hem aan alle kanten zwartgemaakt doordat hij met zijn vader gesproken heeft, maar die man heeft niks bijzonders gezegd. Nicole heeft geen eigen mening die doet precies wat Ivan haar opdraagt, ook al heeft ze nu plannen voor een politieke partij. Mark en Gina lopen om elkaar heen te draaien wel vriendjes geen vriendjes behalve als ze iets wil zoals nu de biggetjes, maar die gaan misschien niet door doordat er van buiten veel bezwaar is. We wachten het maar af wie er op de bank komen ik hoop in iedergeval Cees.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *