Mark legt zijn stemplan uit

Mark legt zijn stemplan uit

Mark is de laatste tijd veel beschreven, en dan met name zijn stem plan of complot net hoe je het noemen wilt. Gabriëlle heeft vanmiddag een gesprekje met hem gehad. Ze wil wel eens wat uitleg, spant hij nou samen met Gina of niet?

Samen zitten de twee voor Le Luifel en Mark zegt dat hij het wel uit wil leggen. Ik kreeg te horen dat Rob en Stefanie op Gina gingen stemmen. Ja ze hebben informatie gekregen onderbreekt Gabriëlle hem. Dat wist ik dus niet gaat Mark verder en een paar weken daarvoor heb ik het er al eens over gehad met Rob. En hij vertelde dat hij Gina en stem wilde geven en daar zat Stefanie ook naast. Heel simpel, Stiff doet alles wat Rob zegt in mijn ogen. En dan kun je liegen van dat is niet zo maar ik weet hoe het in elkaar zit. Toen ben ik naar Stefanie gegaan en gevraagd hoe het nou zat. Toen zei ik drie op jou want jij en Rob gaan op Gina en die wil ik behouden. En dat heb ik niet samen gedaan, dat heb ik zelf gezegd. Ik zeg we kunnen een deal maken, jullie stemmen niet op Gina. Ze stond er positief in, en de volgende dag is Stefanie naar Rob gegaan. Die heeft vertelt dat ik en Gina op haar wilde stemmen. Toen ben ik weer naar haar toe gegaan en gezegd dat het niet zo is. Maar als jij en Rob op Gina gaan dan moeten wij ook op jou gaan. Dus wat wil je nou? Als we dit doen zitten jullie op de bank in plaats van Cees. Wat doen we? Stefanie zei toen dat  ze geen afspraken wilde maken en voor haar gevoel gaat. Toen is het weer zijn rondje gaat lopen gaat Mark verder, ze heeft er met verschillende over gepraat. Zij heeft eigenlijk alles in gang gezet zodat Gina zoveel mogelijk stemmen krijgt. Echt vraagt Gabriëlle met enige verbazing. Ja antwoordt Mark, zo is het gegaan. Gabriëlle antwoordt dat ze gisteren al een gesprek gehad heeft met Stefanie en toen benadrukt heeft dat ze voor haar gevoel moet gaan. Ja antwoordt Mark, dus het was puur tactisch dat ik Stefanie drie stemmen zou geven, alleen ik. Gisteren heb ik het er met Rob over gehad en die zei toen oh zit dat zo. En die zei dat we moesten praten, maar ik heb daar geen zin meer in. Maar ik volg me gevoel, boeiend het zij zo. Ja antwoordt Gabriëlle, hou de eer gewoon aan jezelf.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 3.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
 1. anneke g at 22:57

  Iedereen speelt een gemeen spel (Bijna Iedereen)maar om tegen Steffanie te zeggen als jij op Gina stem dan stemmen we beide op jouw kan Gina niet zelf beslissen .
  Dat is het zelfde als met Ivan die zal ook niet op zijn vriendin gaan stemmen
  Steffanie die zal ook niet op Rob stemmen dat is het nadeel met stelletjes , maar zo praten ze met en over elkaar leuk ,en dan de volgende dag is het van die L*L ik kan hem wel weet niet wat doen.
  En dan nog over het gesprek van Cees met de vader van Rolf die zei toen ze met z’n alle op de bank je moet eens gaan veranderen het is niet goed hoe jij hem behandel ,Rolf gaf een opmerking over Cees waar echt niemand om moest lachen behalve Rolf zelf en het gesprek met zijn vader daar was zijn vader niet blij mee dat Rolf hem zo behandelde wij als vader zijnde weten het wel maar behandel elkaar met respect ,maar geen van beide hebben naar hem geluisterd

 2. joze at 15:26

  Ze spelen nu hetzelfde verhaaltje als vorig jaar rond deze tijd.
  Niemand heeft ( zogenaamd) in de gaten wat een vreselijke mensen
  die Mark en Gina zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *