Ivan over vandalisme in Utopia

Ivan over vandalisme in Utopia

Stefanie en Gabriëlle hadden gisteren de grootste lol. Maar Ivan vindt muren en bankjes bekladden allesbehalve een onschuldig tijdverdrijf. Hij vindt het gewoon vandalisme en dat kan niet, zeker niet in Utopia.

Hij sprak er eerder over met Stefanie, en zij vertelde dat Gabriëlle ook betrokken was. Buiten besluit Ivan haar dan ook aan te spreken. Als Ivan vertelt dat Stefanie hem vertelde dat zij ook medeplichtig is ontkent Gabriëlle. Ik heb alleen toestemming gegeven voor mijn eigen slaapkamer muur meer niet. Volgens Ivan is het geen porum en Gabriëlle haalt haar schouders op. Ze vind dat het moet kunnen. Gabriëlle besluit later bij Rowena, Rolf en Cees erover te praten. Ik vind het niet een puntje om me druk te maken zegt ze tegen het gezelschap. Ik zie het probleem niet zo. De rest geeft haar gelijk, maar vinden wel dat het nu een probleem voor de hele groep is. Ivan wil er zelfs een centraal over houden hebben ze gehoord. Gabriëlle besluit nogmaals het gesprek aan te gaan met Ivan. Waarom ben je zo aangedaan vraagt ze aan hem. Ivan antwoordt omdat ik er hier eindelijk vanaf was.Vroeger werd alles in Utopia helemaal volgekrabbeld, tot grote ergernis van mij, ik moest steeds weer opnieuw verven. Dat kan al helemaal niet als mensen er heel veel moeite voor hebben gedaan, die zich er voor hebben ingezet en het constant proberen bij te houden. En dat iemand die er helemaal niets voor heeft gedaan in een kant en klaar, gespreid bedje terecht komt en denkt ja, waarom niet. Heb dan een beetje respect voor wat mensen hebben gedaan. Gabriëlle lijkt het toch te begrijpen na deze uitleg. Ik begrijp nu je frustratie wel voegt ze eraan toe. Is het nu weer goed? Er kan een lachje vanaf maar toch wil hij het bespreken in een centraal… Wordt vervolgd dus.

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 4.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
 1. joze at 13:55

  Ik vind dat Ivan gelijk heeft. Gabrielle en Stefanie zijn inderdaad
  in een “gespreid bedje” gekomen ( de meesten die er nu inzitten)!
  En het is onrespectvol om de boel te laten bekladden.
  Ja, tenzij je dat thuis ook normaal vind, natuurlijk.

 2. gea at 13:08

  Gabrielle gaat eerst tegen Ivan in om met het zelfde gemak weer als een mak schaap het met hem eens te zijn, zwakkeling allemaal zijn ze bang voor hem. Ik las dat Nicole een politieke partij wil beginnen met Ivan zeker als president, en zij the first lady.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *