Ivan laat meer los over op wie hij gaat stemmen

Ivan laat meer los over op wie hij gaat stemmen

Ivan en Naomi hebben vanmorgen de koeien verzorgd, en ondanks het harde werk wordt er altijd lekker gekletst. Zo ging het al snel over de nominaties die binnenkort plaats gaan vinden. Naomi krijgt zelfs meer los bij Ivan, op wie gaat hij nou stemmen?

Ik ga vol op jou roept Ivan lachend tegen Naomi. Naomi lacht ook, ga je vol vraagt ze toch een beetje zenuwachtig, nee toch?! Ivan antwoordt op iemand  te stemmen van wie niemand het verwacht. Naomi kijkt wat bedenkelijk, wat bedoeld hij nou precies? Ivan benadrukt dat hij er niet van houdt als er spelletjes gespeeld worden. Naomi knikt, ze lijkt wel te weten op wie Ivan zou kunnen stemmen. Ivan zegt dat als hij niet op die persoon zou stemmen hij ook niet meer objectief naar Utopia kan kijken. Ook al betekent die persoon heel veel voor mij en voor Utopia voegt hij eraan toe. Ik wil op iemand stemmen die het verdient en niet met strategische of tactische overwegingen. Op het moment dat je iets doet ten koste van een ander, stuit je mij tegen de borst. We kunnen de richting dus wel raden. Bas is het overigens niet want later had Ivan nog een klein gesprek met hem. Hierin gaf Ivan aan dat er shit is gebeurd die gewoon niet door de beugel kan. Zou hij op het tactische stemmen van Mark doelen?

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 3.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 6 reacties op dit artikel
 1. Thea roos at 20:52

  Het zou beter zijn als de stemmen al bekend moeten zijn ,voordat ze echt moeten gaan stemmen. ,zodat ze niet eerst kijken wie heeft erop mij gestemd nu kunnen de laatste eerst mooi afkijken

 2. joze at 13:06

  Ik vind dat de meesten wel naar vriendschap kijken.
  En niet omdat iemand stemmen verdient.
  Het is ook vaak gebeurt dat ” vrienden” op dezelfde
  persoon/ personen stemmen. Dat was vorig jaar ook al zo.
  Colinda , Nicoline en Isabella keken niet of ze bevriend waren,
  als die persoon de stem verdiende.
  Bij Ivan was dat ook altijd, of hij deze keer echt 3 stemmen aan
  Mark geeft is even afwachten. Dat weten we morgen.

  • Hannah at 13:55

   Dat is waar Joze. Ik zat zelf even aan het incident tussen Giorgio en Wilco te denken, waarbij Gio door drie stemmen van Wilco op de bank kwam. Gio was daar toen ondersteboven en verdrietig van omdat hij Wilco als zijn vriend zag.
   (Maar hij was vergeten dat hij hetzelfde bij Ruud had gedaan die hem daardoor een “matenna*ier” noemde.)
   Dit woord werd toen heel vaak gebruikt in Utopia. Als je googled op “Utopia matenna*ier” kunnen we ons geheugen nog even opfrissen, welke bewoner zijn/haar vriend(in) op de bank heeft gezet met stemmen.

 3. Hannah at 11:55

  Ik denk ook dat Ivan Mark bedoelt. Dus vriendschap betekent niet zoveel in Uyopia?!
  Op het ene moment ben je dikke maatjes met iemand en op het andere moment steek je diegene een figuurlijk mes in de rug, met drie stemmen.
  Al is het niet alleen Ivan die dit doet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *