Rowena ontvangt post!

Rowena ontvangt post!

Dag 643 is goed begonnen voor Rowena want ze krijgt vandaag voor de eerste keer sinds ze in Utopia verblijft post! Naomi was namelijk naar de brievenbus geweest en vond daar een flinke stapel. Snel liep ze terug richting de loods om haar mede bewoner te verblijden. Rowena is vanzelfsprekend erg blij, het is zoveel zegt ze blij. Straks wordt ik nog emotioneel! Snel begint ze aan haar eerste brief en Naomi zet een lekker kopje thee voor haar. Overigens heeft Nicole ook nog post ontvangen maar gezien het voor Rowena de eerste keer is blijven we dat maar volgen. Rowena is erg blij en hyper. Ze krijgt van verschillende mensen post die haar volgen, en noemt het bizar. Ook hoopt ze foto’s te krijgen. Ze krijgt onder andere bericht van haar moeder, zus, de tennisschool en vriendinnen. En gelukkig… ook ontvangt de nieuweling foto’s van het thuisfront waar ze zo op gehoopt had! Nu voelt het net alsof ik thuis ben horen we Rowena zeggen. Al snel volgen er traantjes van vreugde. Alle berichten zijn positief te noemen en de foto’s kan ze ophangen in haar kamer. Zo voelt het daar ook als thuis :). De dag is goed begonnen voor onze nieuweling!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. anneke g at 23:01

    Ze hebben zoveel zit ruimte maar toch zitten ze of op de aanrecht of op de tafels , mij lijkt het lekkerder te zitten op de bank

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *