Het was een onrustige nacht

Het was een onrustige nacht

Vannacht was het onrustig in Utopia, wat overigens wel meer gebeurd. De bewoners hadden namelijk campinggasten en mensen in de B&B. Wat een gezellige groep betrof, en die gezelligheid heeft tot in de kleine uurtjes geduurd. Zo zagen we Rob, Mark, Stefanie, Gina en Rowena gezellig doen met de groep. En Benjamin was op de camping met twee meiden. Maar dat andere bewoners het gezellig hebben wil niet zeggen dat anderen zich eraan storen. Gezelligheid komt meestal met lawaai, Ivan heeft er behoorlijk wat last van en als hij dat aan de groep verkondigd gaan ze buiten zitten. Probleem opgelost zou je zeggen, maar nee… Cees werd ook nog eens wakker, staat maar op en doet zijn beklag vervolgens bij Rob en Stefanie. Gelukkig wordt er uiteindelijk naar Cees geluisterd en is er uiteindelijk weer stilte. Uiteindelijk besluit iedereen maar te slapen, en Rob en Steanie? Ja die hebben weer in hetzelfde bed geslapen. Snap jij het nog?

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 2.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Wil at 10:13

    Ach als er drank in t spel is gaat alles over boord, en dan ga je gewoon met elkaar naar bed, is daar toch heel gewoon?????

    • Ann at 15:39

      Ja, wil.. Daar heb je gelijk in.. Ik begrijp ook niet dat er geen verbod komt van als er andere personen bij itopia ook het terrein komen, dan geen drank!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *