Het stemmen is weer begonnen!

Het stemmen is weer begonnen!

Een nieuwe week is begonnen, en deze keer niet met een favoriete bewoner van deze week want de verkiezingperiode is immers van start gegaan. Vanaf vandaag kun je op de bewoners stemmen, wie zie jij het liefste gaan? Maar hoe werkte het ook alweer?

De komende 24 uur heb je de tijd om te stemmen,  jij bepaalt wie de publieksstem krijgt! Stem op je minst favoriete bewoner en wie weet moet die straks Utopia verlaten.

Hoe zit het ook alweer?

 • Iedereen die in het bezit is van een premium paspoort kan zijn of haar stem uitbrengen. De stem van een premium paspoorthouder telt één keer mee.
 • Ben jij benoemd tot een van de duizend meest actieve paspoorthouders, dan behoor je tot de Elite. Je krijgt dit nieuws via de mail, maar kunt ook kijken of je een Elite-stempel in je paspoort hebt gekregen. Een stem van een Elite-lid telt drie keer mee.
 • Alle stemmen worden bij elkaar opgeteld en de drie Utopianen met de meeste negatieve stemmen krijgen tijdens de nominatieronde van morgen alle drie een extra stem voor hun kiezen. En uit ervaring blijkt dat de stem van het publiek regelmatig bepalend is.

Stem ook via de Utopia-app
Het is ook mogelijk om vanaf je smartphone en tablet te stemmen. Dit doe je gemakkelijk via de app (App Store en Google Play) van Utopia.

In het hoofdmenu van de app vind je de knop ‘Stemmen’. Een simpele veegbeweging met je vinger over het scherm naar rechts brengt je in het hoofdmenu.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 1    Gemiddelde: 1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
 1. joze at 14:00

  Van mij mag Gabrielle de publieksprijs krijgen.
  Ze is een combinatie geworden van LauraA en LauraB.
  Gina en Mark mogen allebei utopia verlaten.

 2. Rina at 13:57

  Mijn minst favoriete persoon is ook Cees, Al zou ik Mark en Gina er ook geven, met zulke
  lullige spelletjes hoor je niet thuis in Utopia.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *