Ook Nicole ergert zich aan bewoners

Ook Nicole ergert zich aan bewoners

Nog meer negativiteit in Utopia, want Ivan uitte zijn frustraties al tegenover Nicole maar later deed Nicole precies hetzelfde. Ze ventileerde over een aantal bewoners met Gabriëlle en Rowena.

De dames zaten op de vide en al snel begint Nicole over vandaag en dan in het bijzonder het bierfestival. En legt ook uit waarom ze boos is en haar vriend Ivan ook. Er is buiten op het bankje geschreven. Volgens Rob hebben ze er niets aan gedaan omdat het een lekker wijf was voegt ze eraan toe. Rowena snapt dat Ivan hier boos om kan worden, maar er is natuurlijk ook alcohol in het spel. Een beetje?, vraagt Nicole verbaasd.  Ja, of een heleboel antwoordt Rowena, Volgens mij was Rolf ook lazarus. En dat is niet het enige volgens Nicole. Ja ook zoiets klaagt ze verder, het is buiten nog een puinzooi en Bjorn zit met gasten. En Rolf die ligt op bed. Vervolgens komt Stefanie terug van de koeien en gaat als een idioot schreeuwen. Beter zing je een toontje lager, zeg ik tegen haar. Kortom de avond was weer gezellig, laten we hopen dat het morgen beter wordt!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 6 reacties op dit artikel
 1. Ann at 09:27

  Ik begrijp zoiezo niet dat er gedronken mag worden met een festival, markt of wat dan ook, door welke utopiaan dan ook.. Een goede uitbater van cafe restaurant e.d staat ook niet te drinken achter bar, en personeel evenmin..

 2. Toet at 05:52

  Rolf naar huis Iwan en Nicole ook.De sterke drank weg.En iedereen die vloekt betaald een euro.Het is een rariteiten kabinet geworden.

 3. joze at 22:35

  Inderdaad, Bardy. Of wanneer Nicolle zelf was begonnen met
  met die “puinzooi” op te ruimen.
  En als Gabrielle, Nicolle mee zou helpen, dan zou
  dat helemaal te gek zijn.
  Die 2 doen bijna niets en altijd maar roddelen over anderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *