Ivan vond het een frustrerende dag

Ivan vond het een frustrerende dag

We schreven er al over, Ivan is naast wat andere bewoners niet te spreken over de organisatie van het bierfestival. En daar kan Ivan niet tegen, wat ook wel te merken was…

Want we zagen Ivan zich netjes inhouden, liep niet te tieren maar zonderde zich af in zijn slaapkamer. Nicole heeft dit ook opgemerkt en vraagt wat er aan de hand is en waarom hij zich zo boos maakt. Ivan legt uit dat er minimale inzet is getoond door mensen die het hebben georganiseerd. Iedereen weet dat we van het krakerspand imago proberen af te komen. Gewoon dit netjes houden. Loop ik buiten, overal een teringbende. In de stal, overal hooi. Het terrein is een grote bende, de merchandise ligt er. De tent staat midden op het terrein, er is niets afgesloten. De één ligt te slapen en de ander loopt achter een chickie aan. Dan organiseer je een f*cking bierevenement en dan ga je zelf zitten tanken. Mensen vroegen of we dit organiseren zodat we zelf kunnen drinken. Echt joh, kansloos! Volgens Nicole is een oplossing makkelijk, de personen die niet gewerkt hebben en rotzooi gemaakt hebben het moeten opruimen of herstellen. Anders leren ze het gewoon nooit.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 2.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 8 reacties op dit artikel
 1. Hannah at 23:39

  Ik las ergens dat Ivan het klapdeurtje van de slaapkamer kapot heeft getrapt.
  Is dit waar en heeft iemand dit toevallig gezien op de stream?

  • gea at 00:19

   Klopt, ik heb het net ook gelezen, maar volgens Nicole heeft hij het alweer gemaakt. Valt weer mee dat hij dat niet overlaat aan Wim.

   • Hannah at 02:53

    Ja maar er moet weer gestemd worden, dus moest Ivan het wel zelf maken. 🙂 Ik denk: morgen weer excuses en een smoes.
    Weet jij misschien ook de rede van deze uitbarsting?

    • gea at 13:24

     Ik geloof dat het kwam omdat het in de loods en daarna buiten nogal luidruchtig was met bewoners en b& b, en campinggasten die overigens vanwege vandalisme en drankgebruik zijn verwijderd van het terrein.

     • Hannah at 13:32

      Er is dus weer van alles gebeurd! (Even op zoek naar filmpjes hierover)
      Dank je wel Gea.

 2. anneke g at 22:48

  Als hij dat in zijn achterhoofd neemt en dan gaat nadenken op wie hij dan moet stemmen ,en dan alleen hij niet Nicole laat die zelf eens nadenken in plaats van naar hem te luisteren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *