Het bierfestival liep niet zoals het zou moeten

Het bierfestival liep niet zoals het zou moeten

De dag is alweer bijna voorbij en we hebben dan ook weer wat in te halen. Zo is er een bierfestival geweest wat er gezellig aan toe ging maar niet zoals het zou moeten.

Ivan maakt de balans op met Mark en komen tot de conclusie dat Gina, Wim, Cees, Bjorn, Rowena en Naomi niet hebben gedronken. Rob, Stefanie, Rolf, Bas en Benjamin hebben als enige van de groep dus wel gedronken. Maar dat is nog niet alles want de omzet is ook niet echt denderend te noemen. Volgens Bjorn is er ook maar 565 euro verdiend. Maar het was wel gezellig voor de mensen en ze hadden veel contact met de Utopianen voegt hij eraan toe. Volgens Ivan waren er ook wat klachten. Er zou volgens de webshop live muziek zijn zegt Ivan en de gasten vonden het jammer dat er uiteindelijk geen muziek was. Er waren mensen die echt voor een feestje kwamen. Oh, en de barbecue zou aan zijn voegt Cees er nog aan toe die het gesprek ook aan hoort. Mark is benieuwd naar de organisatie van het evenement, wat hebben zij er over te zeggen en dan in het bijzonder Rolf die de organisatie op zich wilde nemen. Volgens Ivan is het gewoon een flut organisatie geweest. Maar gelukkig zijn de meeste bezoekers wel vrolijk vertrokken.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 3.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
 1. maria at 11:03

  Ja ik denk dat rolf het weer op de kop krijgt ,dat het niet zo verlopen is zoals ivan het gewild had.Ja stef en rob en gina en benji.Moet er wel bij zeggen dat rolf na het opruimen vroeg naar bed is gegaan.En dronken is teveel gezegd. Eerder wat aangeschoten. Dus ivan/mark overdrijven weer.En ja bjorn begon alweer af te geven op rol.Die vent kan het niet laten.

 2. gea at 00:12

  De organisatie was niet alleen in hand van Rolf maar ook van Bjorn, wedden dat Rolf alle kritiek krijgt en Bjorn niet, en dat zo vlak voor de stemming komt mooi uit weten ze gelijk op wie ze moeten stemmen. Maar Rolf was niet de enige die dronken was Stef en Benjamin hadden hem geloof ik goed geraakt.

  • Ann at 08:53

   Bjorn zou het bierfestival organiseren. Rolf zou meehelpen.. Natuurlijk krijg rolf weer de schuld… Maar eerlijk is eerlijk, hij moet niet drinken.. Begrijp ook niet dat ze mogen drinken als er iets georganiseerd word..
   Een goede uitbater van cafe drinkt ook niet en personeel ook niet als ze dienst hebben achter de bar…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *