Gina en Mark willen een deal sluiten

Gina en Mark willen een deal sluiten

Mark en Gina willen een dealtje sluiten met Stefanie. Maar daar is ze niet van gediend.

Het bierfestival is in volle gang, maar Stefanie kan haar hoofd er niet bijhouden. Ze maakt zich zorgen om de nominatie. Mark heeft Stefanie op het hart gedrukt niet op Gina te stemmen, omdat ze anders zelf stemmen van het koppel zou krijgen. Rob wil Stefanie beschermen en is als bemiddelaar opgetreden. De vier zouden allemaal bij elkaar gaan zitten om de situatie te bespreken, maar dat is tot nu toe nog niet gebeurd…

Stefanie wil dat het koppeltje zelf actie onderneemt. Ja, ik ga niet naar hen toestappen legt ze uit. Dan moeten zij echt naar mij toe komen. De Limburgse denkt dat Mark en Gina een dealtje willen sluiten om niet op elkaar te stemmen. Klinkt als een veilig idee, maar Stefanie wil daar niets van weten. Ik sluit geen dealtjes. Daar word ik gewoon een beetje agressief van. Ze is er nog niet uit en houdt niet van spelletjes. Ik vind het een beetje nasty voegt ze eraan toe.

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 3.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 6 reacties op dit artikel
 1. Hortence at 13:11

  Mark,blijft zich maar vernederen voor die Gina.Mark,Gina had op jouw gestemd weet je nog.Gina ,had twee stemmen voor jouw niet een maar twee.Gina,gaat nu met je naar bed en kus en is vaak in jouw bed zodat jij niet op haar kunt stemmen en on zand in de ander hun ogen te strooien.Gina, gaf jouw twee stemmen staat nergens op,het was niet nodig.Gina.loopt over jouw heen.

 2. gea at 21:06

  Stef kan haar hoofd erniet bijhouden ,nee want stef schijnt weer behoorlijk veel te hebben gedronken. En zoals altijd is er geen een evenement wat eens een keer goed zal lopen er is altijd wel wat, nu ook weer met gasten die op de muren gaan schrijven, wat de een wel leuk vind en de ander niet, dus weer heibel in de tent zoals gewoonlijk.

  • anneke at 21:27

   Al heeft ze niet gedronken het is nog gemeen om als ze op Gina gaat stemmen hun bijde haar stemmen geven die twee zijn niet te vertrouwen , Gina heeft dan niet naar haar moeder geluisterd dat Mark niet te vertrouwen is moeder heeft gelijk gehad.
   Dit moet bestraft worden voor iedereen die nu nog over het stemmen hebben ,

 3. MariaBora at 17:40

  Ik moest in het begin erg wennen aan Stefanie, nu ik dit zo van haar zie vind ik haar een ongelooflijke toffe meid worden.
  Ik hoop dan ook dat ze niet ingaat op de voorstellen van Mark en Gina, wat een stelletje kwallen zijn dat aan het worden zeg, Gina of Mark, 1 van de 2, pak je koffer in en ga zodra het mogelijk is weg uit Utopia.
  In het begin dacht ik nog dat Mark wel betrouwbaar was, zo zie je maar hoe je je in sommige mensen kunt vergissen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *