Voorbereidingen bierfestival verloopt niet goed

Voorbereidingen bierfestival verloopt niet goed

Ondanks het feit dat het zondag is, en de ochtend rustig startte in Utopia is er toch werk aan de winkel. Want vanavond staat het bierfestival op het programma en dat betekend dat er voorbereidingen getroffen moeten worden. Echter loopt dat niet zo goed…

Want om 12:00 uur tot 18:00 uur vind het evenement plaats. En er zijn een aantal dingen niet duidelijk. Ivan vraagt zich af wie er verantwoordelijk is voor het bierfestival. Volgens Bjorn heeft Rolf zich gemeld als vrijwilliger. En dat is volgens Bjorn ook goed, hij heeft een achtergrond hierin en zou het moeten kunnen. Ik heb een stapje terug gedaan, laat maar zien wat hij in huis heeft. En Ivan heeft er last van, of ja last hij wil dat de organisatie goed verloopt. Hij loopt te commanderen tegenover Rolf en roept mensen bij elkaar om zaken te regelen. Zo moet er een tent opgezet worden en daar gaat het mis. Bjorn probeert de tentstokken in een ingezakt doek te steken, maar heeft niet door dat Rolf achter hem precies hetzelfde probeert. Pas effe op, maat!”, roept Rolf geïrriteerd. Krijg hier dat ding in m’n nek. Daarna geeft Rolf Bjorn een tip om het doek op te zetten, maar Bjorn heeft een ander plan. Dan loopt Rolf weg. F*ck it! zegt hij kwaad. Bjorn wordt ook kwaad omdat Rolf weg loopt, sodemieter toch op voegt hij eraan toe. Als jij het beter weet dan moet je het zelf ook maar doen aldus Rolf… Inmiddels staat de tent en lijken de bewoners er klaar voor te zijn. Ook de brouwers zijn er al, klaar voor een hopelijk winstgevend festival. Later zullen we er meer verslag over doen!

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. gea at 14:56

    Ach wat maakt het uit als er bijna geen gasten zijn er zijn er daar genoeg die niet vies zijn van een paar biertjes, kunnen ze zelf ook genoeg proeven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *