Dag 642 is weer aangebroken!

Dag 642 is weer aangebroken!

Goedemorgen! Een nieuwe dag is begonnen, dag 642 om precies te zijn. Maar we gaan nog even terug naar  vannacht, een aantal bewoners hebben tot diep in de nacht achter de computer gezeten. Zo zagen we Wim en Gabriëlle tot diep in de nacht naar een schermpje staren. Ook Mark zagen we op de bank, hij lag daar namelijk te slapen. Later blijkt dat hij zijn bed heeft afgestaan voor wat B&B gasten. En toen begon de nieuwe dag, dierendag! Ivan en Stefanie hebben de koeien verzorgd en extra verwend natuurlijk. Ivan had namelijk wat lekkernijen voor de dieren besteld. Dierendag is immers een feestje :)… Wat later zien we de meeste bewoners aan tafel zitten, er is namelijk afgesproken dat iedereen om 9:00 uur aan zou sluiten voor een gezamenlijk ontbijt. We kunnen je vertellen dat dat mislukt is. Ach wie weet wat de dag nog meer brengt, op naar nieuw avontuur!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 3.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. MariaBora at 17:47

    er had ook afgesproken moeten worden dat als iedereen om 9 uur aanwezig was ze €25 zouden krijgen, dan waren ze wel paraat, de geldwolfjes. Het schijnt erg moeilijk voor sommige mensen te zijn om zich aan een afspraak te houden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *