Gabriëlle vraagt Ivan om advies

Gabriëlle vraagt Ivan om advies

Eerder sprak Gabriëlle al over het stem complot tussen Gina, Mark en Stefanie maar ondanks dat lijkt ze er nog niet uit te komen. Daarom gaat ze later het gesprek aan met Ivan voor wat advies.

Gabriëlle besluit Ivan te halen, ik denk dat ik een paar minuutjes nodig heb, ik moet echt even mijn hart luchten voegt ze eraan toe. Ivan loopt met haar mee naar buiten en gaan er samen voor zitten. Gabriëlle zegt dat ze het gevoel heeft dat er dingen gebeuren die niet pluis zijn. Ik wordt er nu in meegesleurd. Ze noemt een voorbeeld, Nicole en Stefanie komen namelijk beide naar haar toe om te praten over dingen die ze niet mag door vertellen. Ik ga geen dingen doorvertellen, omdat ik niet wil dat er iets gebeurt wat ik niet in de hand heb. Dus ook al vertellen ze mij alles, ik wil niet naar iemand toelopen en zeggen ‘jij krijgt drie stemmen van die en die. Ik ben bang dat ik anders onrust ga stoken in de groep voegt ze eraan toe. Maar aan de andere kant wil ik eerlijk zijn tegen mede bewoners. Er worden volgens mij spelletjes gespeeld. Ik vind het lastig om hiermee om te gaan.  Ik wil heel graag eerlijk blijven, maar ik heb nu het gevoel dat het bijna onmogelijk is. Je wilt er graag voor mensen zijn maar het is een moeilijke positie die je hebt.Ivan weet het ook niet zo goed, het is lastig. De stemmingen zijn volgens hem altijd heel apart. Als iemand naar jou toe komt en vertelt op wie hij of zij gaat stemmen, is het aan jou om te beslissen wat je ermee doet. Je kunt je het beste niet mee laten slepen in die spelletjes adviseert hij haar. En zegt hij als afsluiting van het gesprek dat de mensen die zich ermee bezig houden dat juist de mensen zijn die op de bank terecht komen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 3.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. Druif at 11:08

    De mensen die het over stemmen hebben eruit .
    Is snel afgelopen met dit stomme programA . Het is toch allemaal doorgestoken kaart . Is aan alles te zien en merken.

  2. anneke at 20:20

    Er worden gemene streken geleverd echt tot kinderlijk aan toe , en hoe dom is ze om naar Ivan te gaan ,Die laat z’n er niet uit sturen
    Gabrielle denk zelf goed na

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *