Gabriëlle en Stefanie over een stem complot

Gabriëlle en Stefanie over een stem complot

Gezien het feit dat de nominaties eraan zitten te komen is er heel wat gaande in de loods. Er is zelfs een stem complot ontstaan. Gabriëlle heeft dit ook vernomen en gaat daarom in gesprek met Stefanie.

Dit deden de twee buiten, in het zonnetje wat toen nog scheen. Gabriëlle vertelt tegen Stefanie dat ze zwaar beïnvloed wordt door de sfeer die er in de loods hangt. Er wordt ook nog eens veel gekletst over de nominatie. Ik kreeg gisteravond geen hap door mijn keel. Het zit me tot hier, het zit me in mijn maag. Ik moet gewoon weten waar die hele shitload vandaan komt. En dan zeggen ze dat ik moet gaan praten. Maar als ik ga praten met Mark dan wil hij alleen maar dealtjes sluiten dat we niet op elkaar gaan stemmen. En wie zegt dat als ik niet op hem ga, hij alsnog op mij gaat? Ik wil niet mee doen aan spelletjes voegt ze eraan toe. Stefanie begrijpt het wel maar benadrukt dat het voor haar ook niet makkelijk is. Gewoon het feit dat Mark naar mij toekomt, vier keer op een dag. Ik zeg dat ik het niet weet. Dan zegt hij, dan moeten we vol op jou, anders moet Gina naar huis. Liever jou op de bank legt ze uit. Gabriëlle kan er niet bij dat Mark zo ver zou gaan zonder dat Gina ervan op de hoogte zou zijn. Ik zou liever willen dat de bewoners op hun gevoel afgaan en geen spelletjes spelen zucht ze. Stefanie is niet blij dat ze in het complot verzeilt is geraakt, ik ben er ziek van als ze dit vorige maand hadden gedaan dan had ik het meer verdiend. Maar nu echt niet! Volgens Gabriëlle komen diegene die een spel spelen vanzelf op de bank. En dat Stefanie het spel mee gaan spelen klopt maar de rest ziet echt wel dat ze het niet wil. Blijf gewoon eerlijk en houdt de eer aan jezelf voegt ze eraan toe. Dat is gewoon het beste…

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. anneke at 20:26

    Als het waar is moet Mark als straf al 3 punten krijgen en ook zijn vriendinnetje Gina dit is niet wat je noemt een eerlijke stem ronde

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *