Spannen Mark en Gina samen?

Spannen Mark en Gina samen?

De nominatie praat is weer in volle gang in huize Utopia. Dit keer gaat het over Mark en Gina, spannen die twee samen?

Want Mark dreigt dreigt Stefanie weg  te stemmen als zij voor Gina gaat en haar nomineert. En dat Gina het spannend vindt is wel duidelijk. Dat vertelt ze aan Stefanie, ik loop te zoeken en te zoeken. Ook Stefanie vind het spannend want zij heeft van Mark te horen gekregen dat als zij op Gina stemt Mark vol op haar zal gaan. Ik weet niet of het een man van zijn woord is voegt ze eraan toe maar daar maak ik me een beetje zorgen over.

Ook anderen hebben het over de stemming, zoals Rob en Bas. Rob denkt namelijk dat Stefanie wel degelijk gevaar loopt. Volgens Rob zijn Mark en Gina aan het samen spannen om vervolgens al hun stemmen aan Stefanie te geven. Maar Rob kan die actie niet zo waarderen, Ik vind haar gewoon leuk bij Utopia passen voegt hij eraan toe. Ik zou echt niet willen dat ze naar huis gaat. Ook Bas lijkt het er mee eens te zijn. Ik zou Gina echt uitkotsen als Stefanie naar huis moet door haar merkt hij op. Wat doet ze? Ze ligt heel de dag bij Mark in bed. Al denken de mannen wel dat het beter is voor Mark als Gina naar huis zou gaan. Stefanie die zich ook bij de heren voegt en het gesprek opvangt merkt op dat ze genaaid wordt. Mark gaat vol op mij en dan ga ik ervan uit dat Gina dat ook doet.  Wij gaan er wel voor zorgen dat je niet naar huis gaat drukken Bas en Rob haar op het hart. Maar zal dat ook lukken?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 3.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
 1. anneke g at 22:42

  Gaat Mark dreigen .
  Maar alles wordt toch in de regie kamer gedaan dus Mark weet nooit wat Stefanie stemt ze mag toch stemmen wat ze wil ,als ik haar was zal ik er 3 geven
  Maar ja als ze wel wat stemmen krijgt is hij zijn bed maatje kwijt.
  Maar heb het idee dat niemand mag stemmen wie hij wil volgens mij hebben er een paar afgesproken om op Cees en Bas en Stefanie te stemmen en ze krijgen daar wat voor .

 2. Anja at 14:45

  Die vieze spelletjes van gina en mark en zo kinderachtig
  Als jij op gina stem krijg je er 3 van mij zegt mark
  Laat ze allemaal maar op gina gaan, dan word mark weer de oude, hij loopt alleen maar achter dat steeds dikker wordende mokkel aan,

  • Hannah at 17:01

   Op het schoolplein van de basisschool hoor je dat inderdaad ook. 🙂
   Maar de motivatie vind ik ook een beetje raar, je stemt toch iemand weg omdat diegene niet in jouw Utopia past? En niet omdat er op je “liefje” wordt gestemd?
   Gina zou niet echt een vriendin van mij zijn, maar ik vind Gina niet overdreven dik.

   • anneke g at 22:45

    Ze hoopt dat er op haar niet gestemd wordt van wege de varkens die er misschien in komen . ze heeft er lang op moeten wachten en nu vlak voor het stemmen wil ze varkens (valt wel op )

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *