Mark is naar eigen zeggen een man van zijn woord

Mark is naar eigen zeggen een man van zijn woord

Gaat Mark volledig op Stefanie stemmen of toch niet? Momenteel is er heel wat gaande in Utopia over het stemmen. Want als Stefanie op Gina stemt dan zal hij vol op Stefanie gaan stemmen. Echter zijn Rob en Bas het niet mee eens en vinden dat de twee samenspannen. Ook gaan ze voorkomen dat Mark Stefanie eruit stemt… Is Mark iemand die zich aan zijn woord houdt?

Op de schommelstoel zaten Mark en Gina met elkaar te kletsen, het gaat al snel over het tactische plannetje van Mark. Want volgens Gina kan het plan ook averechts werken. Gina heeft namelijk gehoord van Stefanie of hij wel een man van zijn woord is. Mark antwoordt weet je wat we gaan doen? Ik ga met Stiff praten. En ik zeg dat ik een man van mijn woord ben en dat ik als ze niet op jou stemt niet op haar zal stemmen… Echter weet Mark niet dat Rowena ook overweegt om op Gina te stemmen. Ze vind haar niet sociaal genoeg en kan er niet tegen dat mensen zich afzonderen. De twee besluiten te gaan praten met andere bewoners. Zo zie je maar, het kan zo omslaan in Utopia. We houden je op de hoogte!

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 3.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 7 reacties op dit artikel
 1. anneke g at 22:59

  Ze moeten anders stemmen toen met Big Brother als ze het over hadden op wie ze gingen stemmen werden ze gewaarschuwd
  Dat moeten ze nu weer doen en dan een goede reden geven waarom en, niet met z’n l*l smoesje vooral omdat ze nu weten wat de reden van Mark is.
  Maar zijn Mark en Ivan nu de baas en iedereen luistert naar hun omdat ze bang zijn kunnen zie niet zelf denken
  En denken de andere nu echt dat ze veilig zijn want zodra Ivan stemmen krijgt begrijpt hij dat niet want hoe durven ze om op hem te stemmen , kan hij weer zijn grote mond opzetten
  En waarom durven sommige niet op Gabrielle of op Nicole te stemmen ze worden gewoon bang dat ze daarna geen leven meer hebben

 2. MariaBora at 17:40

  wat een gedoe met dat stemmen, het zou eigenlijk zo moeten gaan dat er gewoon briefjes in een bak wordt gedaan zonder dat iemand weet waar degene op gaat stemmen.
  Nu is het zo dat als je aan de beurt ben en je stemt op iemand dat die ander die erna komt jou ook stemmen gaat geven, oneerlijke boel daar.
  Mark gaat op Stefanie stemmen als die op Gina gaat stemmen??, het moet niet gekker worden, Mark stem Gina er gewoon uit.

  • Hannah at 18:05

   Ik had begrepen dat ze voor de stemming hun stemmen doorgeven aan de zenderkamer.
   Maar ik ben het met je eens dat anoniem stemmen veel eerlijker is. Dan durven mensen misschien ook op Ivan te stemmen.( die in het verleden na een agressieve uitbarsting, opvallend, bijna geen stemmen kreeg. )
   Ook een groepslieveling kan, op de manier zoals er nu gestemd wordt, geen stemmen krijgen omdat de groepsdruk dan erg groot is en je misschien door de groep daarna afgerekend wordt op je stemkeuze.

   • anneke g at 23:05

    Bedoel je van Cees zoveel stemmen en Bas zoveel stemmen en wie dan ook gewoon van de zenderkamer in een envelope met de stemmen erop .
    Dat zal wel eerlijk zijn kunnen ze ook geen ruzie krijgen maar er zijn mensen erbij die toch wel willen weten wie er op wie gestemd hebben had je met Big Brother ook en toen kwam er als nog ruzie dus het kan nooit goed zijn .
    Vooral als Ivan stemmen krijgt van de paspoorthouders

 3. Elly at 17:12

  Hihi… ik moet er ook om lachen…. hij is nogal vol van zichzelf….die Mark…. brrrrr….hij wordt steeds enger….ga je nou maar met de Finance…hihi….bezighouden…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *