Rolf gaat vol op Cees stemmen

Rolf gaat vol op Cees stemmen

Van het ene nominatie gesprek naar het andere nominatie gesprek! Ivan en Rolf hebben er namelijk ook een gesprek erover gehad.

De heren zitten lekker buiten te kletsen, Rolf begint het gesprek en vraagt wat hij van plan is doelend op de nominaties. Ivan antwoordt het nog niet echt te weten. Afgelopen nominaties ben ik steeds veranderd van stem. Als ik nu al besluit op wie ik wil stemmen en ik met die persoon ga praten verander ik weer van mijn mening. Dan ben je er steeds mee bezig aldus Rolf en daar heb ik ook echt geen zin in voegt hij eraan toe. Rolf vraagt vervolgens of Ivan niet gaat praten met de persoon die hij voor ogen heeft. Nee antwoordt Ivan, ik geef de stemmen gewoon zonder het aan te kondigen. Ik kijk enkel naar de voortgang van de afgelopen maanden. Rolf merkt zelf ook wel dat hij er niet achter gaat komen op wie Ivan zal stemmen. Ik ben er al wel uit zegt hij dan maar. En mijn keuze zal je ook niets verbazen. Vol op Cees, alle drie de stemmen gokt Ivan gelijk goed. Volgens Rolf heeft hij tijdens de laatste nominaties waar hij moest kiezen een grote fout gemaakt. Ik had wel een goede reden om Gaby weg te stemmen, maar Cees heeft zijn tweede kans niet eens gegrepen. Rest ons de vraag, voor wie zal Ivan gaan? Weet jij het?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 4.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 5 reacties op dit artikel
 1. gea at 19:21

  Ik zou het persoonlijk wel fijn vinden als er voor de niet streamers een apart blokje zou komen na de tv uitzending waar je dan op zou kunnen reageren. Soms is het in de uitzending toch anders als dat hier enop andere sites beschreven staat. Vanavond was het ook weer heel duidelijk wat voor een in en in slecht figuur die Cees is , hij weet echt nooit wat hij fout doet maar wil wel voor wat hij doet een oscar ontvangen ofzo. Misselijke vind ik blijf het zeggen.

  • Yvon at 19:48

   Gea,heb me zo geërgerd,hij roddelt aan een stuk,ziet alles en dan dat ophemelen van hem zelf,wat moet je in GODSNAAM de hele dag in dat keukentje doen? Hij zegt iedere keer ik wil meer waardering voor mijn werk wat ik hier doe!!!niet te geloven…en hij ziet het zelf,volgens mij niet eens !!!
   Wat een vervelende man.
   En sorry Anneke als jij vind dat wij zeiken,als Cees iets anders deed zouden wij ook niet zo over hem hoeven schrijven.

 2. anneke at 17:50

  Wat heeft hij geven of beloofd om minder stemmen te krijgen , wat heeft iedereen er voor over om er in te blijven
  Zal Ivan weer veel stemmen krijgen
  Cees krijgt stemmen van Rolf Ivan Mark en hun vriendinnetjes Gabrielle Rob maar er gaan der meer op de bank
  Wat ik echt raar vind zo kunnen ze met Cees over weg en zo praat iemand weer gemeen over hem en de hele bups is weer tegen hem.
  Voor sommige zal het lekker zijn als hij eruit gaat (de schrijvers) maar op wie gaan ze dan zijken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *