Benjamin roept iedereen bijeen

Benjamin roept iedereen bijeen

De avond gaat ook rustig voorbij, het weekend is in gegaan! Gabriëlle en Cees hebben een gesprek gehad over het kickboks gala wat 10 oktober plaats zal vinden. Voor wie is Cees? Hij antwoordt haar dat hij voor Gabriëlle gaat. Gabriëlle is verder benieuwd voor wie hij zal kiezen als het gaat om het duel van Bas en Ivan. Dan kies ik voor Bas zegt hij toch een beetje twijfelend. En als je kiezen tussen Benji of Bjorn vraagt Gabriëlle door. Dan kies ik voor Benji antwoordt Cees. Gabriëlle lijkt verbaasd, het zal spannend worden verwacht ze.

Wat later heeft Benjamin de groep bij elkaar geroepen. Hij zit met de andere voor de brandende openhaard. Naast hem op tafel liggen zijn gedichten. Onder leiding van mooie muziek leest hij zijn eigen geschreven gedichten voor. Hij heeft het onder andere over zijn verleden, maar ook over wie hij wil zijn in de toekomst. Ik ben een hopeloze romanticus zegt hij tegen de rest. Ik houd erg van verliefd zijn, daar ga ik echt goed op. Hopeloos heet het gedicht, waarna hij het gedicht voorleest met de volgende titel taal is ook overbodig als je luistert naar de taal van mijn hart. Het is een keer een andere start van het weekend dan een feestje!

 

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 3.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *