Drie potentiële bewoners stellen zich voor!

Drie potentiële bewoners stellen zich voor!

Het is weer tijd om je aan 3 potentiële bewoners voor te stellen, dit keer gaat het om 3 dames! Veronique, Renske en Armanda.

Veronique
Veronique is 21 jaar en dansdocent. Verder is ze vrijgezel, woont samen met haar moeder en zus. Veronique is afgestudeerd aan de PABO maar vind zichzelf nog te jong en daarom geeft ze dansles aan kinderen. Ook danst ze in een wedstrijdgroep. De vader van Veronique is vorig jaar overleden, daardoor ben ik volwassener geworden. In Utopia hoop ik een volwassen vrouw te worden met een sterke persoonlijkheid. Naast het geven van dans workshops wil ik me ook nuttig gaan maken op de akker. Ik vind het belachelijk dat er boodschappen worden gedaan.

Renske
Renske is 40 jaar en sinds kort weer vrijgezel. Ze is receptioniste en is klaar om Utopia in te gaan om wat orde te scheppen. Maar ook een beetje gekkigheid te brengen. Ik denk dat Utopia een beertje ziek is, ze hebben een moeder nodig. Maar ook iemand die gezond kookt om het zo weer als één familie te krijgen. Ik wil geld verdienen met de Utopia box, met producten uit Utopia zoals eieren, een gedichtenbundel en noem het maar op. Ik ben gek op dieren en wil Bas daar graag mee helpen. Ik wil de muziek ook graag terug laten komen in Utopia.

Armanda
Armanda is een dierenactivist en woont samen met haar vriend. Ik wil een belangrijke boodschap en duurzame boodschap verkondigen. Als bestuurslid van een jongerenorganisatie van de partij voor de dieren heb ik het welzijn van dieren hoog in het vaandel staan. Alle producten waar dieren aan te pas komen vermijt ik. Dus ook geen kroket uit Le Luifel. Ik wil de Utopianen ervan te overtuigen het vlees te laten staan en meer groente en fruit te gaan eten. Dat zal wennen zijn want ze moeten nog veel leren. Ik wil daarom de academie een nieuw leven inblazen om zo mijn kennis van veganisme te delen. Ik wil geld verdienen door high tea te geven.

Dat waren ze weer! Zit er volgens jou iets tussen? Wie zie jij het liefst Utopia in gaan? Geef hier jouw stem!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 3.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 10 reacties op dit artikel
 1. Anna at 22:21

  Renske lijkt mij het beste die is niet zo jong. Armanda lijkt me niets als dierenactivist en Veronique erg jong. Armanda haar leeftijd staat er niet bij.
  We merken het binnenkort wel.
  Succes wie er ook in mag gaan.

 2. Marja at 14:29

  Veronique is een vriendin van Naomi, dus weer een nietsnut die geen dansdocent maar assistente is van de docenten. Begint dus al met liegen

 3. joze at 14:07

  Weer veel keus zeg. Eentje die “moedertje” wil spelen, eentje die zich te jong vind om te gaan werken na
  het afronden van de opleiding en een dierenactivist. Activisten zijn vaak mensen die extreem zijn
  in wat ze geloven. Komen alledrie dus weer met een grote, volle mond binnen om vervolgens te
  gaan bankhangen en ruzie maken.

 4. Hannah at 11:56

  Nu met al die dieren kan Armanda mooi een oogje in het zeil houden m.b.t. het welzijn van de dieren … of zullen de dieren juist weg moeten van haar?

  Veronique is leuk voor Naomi, lekker samen “make-uppen” en giechelen.
  Ik schrok trouwens gisteren, in de uitzending, wel dat Naomi niet wist wat het woord “monarchie” betekende. De jeugd krijgt toch nog wel het vak: staatsinrichting op school?

  Renske wil een moeder zijn, erg nobel maar het lukte Tineke ook niet om een eenheid te vormen van iets wat als los zand aanelkaar hangt.
  De bewoners zijn juist blij dat hun moeder niet in Utopia is die hun zegt dat je geen vieze schoenen op de tafel legt, niet met een overall op het aanrecht moet zitten, niet in je neus peuteren, etc.
  Het maakt mij niet uit wie erin komt, het is in ieder geval weer even anders. En de vraag: hoe snel wordt de nieuwe opgenomen in het roddelcircuit en in het fenomeen “bankhangen”.

 5. ah at 11:41

  Doe maar Renske. Ze is wat ouder dan de rest. De andere twee zorgen in mijn ogen alleen maar trammelant. Zo’n groenlinkser in Utopia zorgt alleen maar voor ruzie. En de andere woont al in Utopia(Naomi).

 6. gea at 09:50

  Ik zou niet weten op wie ik zou stemmen. Ze zitten allemaal vol ideeën en plannen,maar daar komt meestal niks van terecht. Ze willen allemaal de akker op voor hoelang? Over Renske las ik ook dat zij het wel ziet zitten met Cees. Zij wil ook koken voor de groep ( waar heb ik dat meer gehoord) dus als Rolf de meeste stemmen krijgt gaat hij eruit. Armanda wil geen vlees in de tent dus kan de luifel wel sluiten wat haar betreft. En Veronique wil dansen dat hebben we toch al gehad. Dus op wie moet je stemmen voor nu weet ik het echt niet.

  • Mjo at 10:53

   Klopt Gea. Ik zou ook niet weten op wie te stemmen. Eigenlijk 3 x niks.
   Zoals je ook al zegt, weer allemaal beloftes en voornemens die toch niet gaan uitkomen.

   Hadden ze nou werkelijk geen kandidaten voor / als de potentiële bewoner(s) kunnen uitkiezen, die iets wilt gaat doen (voor zo ver het wordt waargemaakt natuurlijk) wat we nog niet gehad hebben of ze nodig hebben in de loods/Utopia. Allemaal 1 pot nat, die de huidige bewoners alleen maar weer voor elkaars voeten gaan lopen of dwarszitten. Ze willen blijkbaar nog meer onderlinge conflicten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *