Utopia nieuwtjes 3 oktober

Utopia nieuwtjes 3 oktober

Het Utopia nieuws van 3 oktober vindt je hier terug, alle gebeurtenissen op een rijtje zodat je weer volledig op de hoogte bent van wat er in Utopia gebeurd(e).

  • Gisteren hebben een aantal bewoners nog tot laat zitten kletsen. We hebben maar een videootje toegevoegd. Het was in ieder geval gezellig.
  • Gisterenavond waren er ook nog gesprekken over de Utopiaan van het jaar verkiezing. Ook vorig jaar kwam nog aan bod en Isabella en Gio werden uitvoerig besproken. Bjorn zou op zich ook we willen winnen
  • Dag 641 is weer aangebroken! En die begon natuurlijk met het verzorgen van de dieren. Stefanie en Ivan hebben de koeien, Sasha de pony en de rest weer verzorgd.
  • Er wordt weer volop geklaagd over Rolf. Zo zien we Nicole, Stefanie en Rob alles over hem bespreken. Ze vinden hem niet flexibel, en ondanks dat hij nieuweling is mag hij zich wel eens beter inzetten. Zou hij doelwit zijn en kan hij stemmen verwachten?
  • We horen nog steeds aardig wat bewoners snotteren, hoesten en proesten. De ziektekiemen zijn daar dus nog niet helemaal verdwenen.
  • Rowena en Benjamin hebben een gesprek over spiritualiteit, wat voor ons nog moeilijk te volgen is op deze morgen 🙂
  • Bjorn heeft zijn intro gemaakt voor als hij op komt als hij moet boksen. En laat dit vol trots aan Ivan horen. Beide werken daarna verder aan de computer.
  • Verder is het nog redelijk rustig, kijk onderstaande video’s maar eens of maak hier eens kennis met de drie potentiële bewoners.

Volledig op de hoogte blijven van alles wat er in Utopia gebeurd? Volg ons dan op Facebook en Twitter.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 1    Gemiddelde: 2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *