Bas en Cees spreken uitgebreid over stemmen

Bas en Cees spreken uitgebreid over stemmen

Bas en Cees hebben vanmorgen een uitgebreid gesprek over stemmen gehad. De heren brengen elkaar de laatste tijd een beetje op de hoogte als ze iets opgevangen hebben.

Terwijl de twee lekker van koffie genieten vertelt Bas dat Bjorn in ieder geval niet op Cees gaat stemmen. Daar is Cees vanzelf sprekend erg blij mee, dat scheelt in ieder geval weer. Maar hij weet dat hij sowieso vier stemmen krijgt. Met vier stemmen ga je niet de bank op aldus Bas. Cees vraagt zich af wie er dan vier stemmen gaan krijgen. Bas antwoordt Rolf, Stefanie en Gina. Want Stefanie gaat volgens Bas zes stemmen krijgen van Mark en Gina. En zelf ga ik er ook minimaal één aan Gina geven. Cees is benieuwd waarom Bas op Gina gaat stemmen. Omdat ze gewoon twee maanden heel somber is en heel introvert. En dan opeens voor de stemming… En ik denk ook dat het voor Mark beter is dat hij alleen is. Hij is anders nu, voordat ik erin kwam en hij met Gina had, toen vond ik hem echt een leuke kerel. Nu beperkt hij zichzelf gewoon, door geen ruggengraat te tonen, omdat hij verliefd is voegt hij eraan toe. Cees denkt toch dat Gina minder gevaar loopt en minder stemmen zal krijgen omdat bewoners ruzie met Mark willen voorkomen. Maar van de andere kant, Rob wil ook op Gina gaan stemmen, om te voorkomen dat Stefanie weg gaat. Ik zou het ook oneerlijk vinden als Stefanie stemmen zou krijgen. Zij gedraagt zich niet anders door de stemming. Maar is wel positief veranderd in Utopia. Wel besluiten de heren hun besproken punten geheim te houden. Je hebt niets van mij zegt Bas aan het einde van het gesprek.

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 2.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 9 reacties op dit artikel
 1. ah at 11:49

  Bas 1 stem omdat hij alleen maar voor zichzelf in Utopia zit. Denkt alleen maar aan zich zelf. 2 stemmen voor Cees omdat hij Rolf als een pispaaltje gebruikt. (wat hij daarvoor zelf was).

 2. Hannah at 11:28

  De stemming wordt echt spannend.
  Jammer dat er niet meer elke maand gestemd wordt, voor de kijker is dit een periode dat er eindelijk weer eens wat gebeurd. Elke maand iemand eruit, een ander erin is veel leuker.
  Opvallend is dat een aantal bewoners erg achterdochtig worden en bang zijn om hun plek in Utopia te verliezen.( Gina moest er zelfs om huilen.)
  Ook het op iemand stemmen om een ander in Utopia te houden is opmerkelijk.

   • Hannah at 21:28

    Hahaha, kijk nou: spuit elf geeft ook nog modder! (Zijn geen wijze woorden, maar een gewoon Nederlands gezegde … Zoek maar even op) 🙂 Ik moet altijd een beetje lachen om jouw reacties. Ze zijn een beetje vreemd en klinken soms niet erg snugger. Je moet Utopia niet zo serieus nemen Ann! 😀

    • Yvon at 22:12

     Dat bedoel ik nou,erg min..jij noemt je zelf super intelligent Hannah.
     Dit wilde ik nog even kwijt want ik vind het zo laag dat jij en je vriendin altijd Ann gebruiken.
     Redactie hoop dat jullie dit wel plaatsen.
     En voor de rest lees ik jou en je vriendin haar commentaar niet eens meer!!!

     • Hannah at 23:20

      Is er even geen topic over Cees, dat jij en Ann zo fanatiek met mij in discussie willen?
      Oke Yvon nog een keer; waar lees jij dat ik zeg, dat ik mijzelf super intelligent noem?? (Als ik mij zo noem, heb ik dat ergens gezegd ….. Waar dan???) Dat zijn jouw woorden niet die van mij!
      Als je goed leest (!!) reageer ik hier op een topic, met doodnormale zinnen in doodnormaal Nederlands. Je vriendin Ann reageert, op die voor iedereen begrijpelijke zinnen, niet op wat ik schrijf, maar op mijn persoon. Dat is een op de persoon aanvallende reactie.
      Natuurlijk val jij je vriendin Ann niet af, maar alsjeblieft zoek een topic wat over Cees gaat en scheld en kleineer gezellig samen over datgene wat jullie bindt. Of begin in een oude topic overnieuw over hem.
      Ik moet echt lachen hoe serieus jullie je hier laten gaan! Visueel stel ik mij jullie voor achter de computer met rode wangen en stoom uit de oren! 😀
      Afijn, ik hoop dat e.e.a. te volgen was en niet te moeilijk te lezen was. 😉 En nu weer gewoon reageren op Utopianieuws dames, i.p.v. op de andere Utopiafans!!

 3. Mjo at 11:06

  Ja ja Bas en Cees, onze 2 ouwehoeren en maar kletsen.

  Bas was toch ook weer bezig met afluisterapparatuur te plaatsen?? Bij die (rokers) bank, toen hij zogenaamd z’n aansteker liet vallen of kwijt was. Dat heeft al 1x (of zelfs meerdere keer) gedaan. Ik snap werkelijk niet dat de overige bewoners daar niet op bedacht zijn, dat hij dit wederom zou (kunnen) doen. Want als ik mij niet vergis zijn ze er al eens achter gekomen.

  Bah, 2 misselijkmakende en achterbakse mannekes. Als ik mocht kiezen, gingen die 2 eruit. Maar helaas kan/gaat er maar 1 uit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *