Stefanie vreest slachtoffer te worden van tactisch stemmen

Stefanie vreest slachtoffer te worden van tactisch stemmen

Stefanie vreest het slachtoffer te worden van een tactische stemming, want zoals we eerder al schreven heeft Mark te kennen gegeven vol op Stefanie te stemmen als zij op Gina zal stemmen. Tot grote ergernis van onder andere Rob en Bas. We zijn inmiddels een dag verder, en Stefanie vertelde heel het verhaal nog eens aan Wim, Ivan en Bas. Mark stemt vol op mij zegt ze bij het rokersbankje. Omdat ik had overwogen op Gina te stemmen, omdat ik haar afzijdig vind de laatste tijd. En nu in een keer niet meer. Toen kwam Mark naar me toe en zei ja, ik moet vol op jou stemmen, anders komt Gina op de bank. Ik heb liever dat jij op de bank komt. Ik span samen met Rob en weet ik het allemaal voegt ze eraan toe. Ivan, Wim en Bas weten niet zo goed wat ze erover moeten zeggen. Ivan heeft wel een mooie aanvulling, de stemmingen zijn echt k*t!

Verder vind Cees het ook niet erg fijn dat er biggetjes komen. De biggetjes zijn na enig aandringen vanuit Gina dan toch geregeld. De meeste vinden het leuk maar Cees? Nee hij vertelde vanmorgen aan Rowena dat hij het niet ziet zitten. En dat was aan zijn lichaamstaal ook wel te zien. Rowena vind het wel lief maar Cees zucht diep. Die horen hier gewoon niet in huis voegt hij eraan toe terwijl hij verder gaat met het opruimen van de keuken…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 3.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
 1. Ann at 20:07

  Haha… Ik denk dat dat ook bij zijn verleden hoort.. Liepen de varkens binnen.. Trauma opgelopen, vandaar met handdoek toilet poetsen.. En keuken smerig poetsen.. Jee jee cees wat is er van jou geworden!!!! Gauw naar huis want erger mij rot aan jou houding enz enz

 2. Yvon at 17:31

  Ik vind die man zo irritant aanwezig niet te geloven..wat een aandacht die man vraagt,maar ook krijgt.
  Eigenlijk moeten we hem gewoon geen aandacht meer geven!!!

 3. gea at 12:31

  Cees vind niks leuk alleen zichzelf , en wie zegt dat die biggetjes in huis moeten! Even over het stemmen als ze allemaal 1 stem aan Cees geven en Rolf geeft er 3 dan heeft hij 16 stemmen dag mag toch hopelijk wel genoeg zijn om te wieberen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *