Ruzies worden voortaan niet weergegeven?

Ruzies worden voortaan niet weergegeven?

Utopia is een programma wat 24/7 gevolgd zou kunnen worden via internet… Maar blijkbaar mogen we voortaan niet alles meer zien. Wat tijdens Utopia 2014 nog geen probleem was lijkt nu wel een probleem te zijn. Want er heeft een ruzie plaatsgevonden tussen Gina en Stefanie, al snel werd deze geblokt door de regie en kwam de bekende koeienstal die we de laatste tijd veel tegen komen in beeld. Zal er tijdens Utopia 2016 nog meer gecensureerd worden?

Waar ging de ruzie eigenlijk over? Nou over het stemmen, het tactische stemplan van Mark. Gina en Stefanie zien we tegenover elkaar staan en hebben het over het stemmen. Gina merkt op dat er geruchten rond gaan. Dat mensen zeggen dat ik en Mark vol op jou gaan? Ja antwoordt Stefanie dat is toch ook zo? Nee antwoordt Gina en Stefanie onderbreekt haar. Dat zegt Mark zelf tegen mij. Nee gaat Gina verder, dan gaan we nu naar Mark toe. Mark heeft het tegen mij gezegd schat antwoordt Stefanie. Nee zegt Stefanie, Mark heeft gezegd dat zolang je niet op mij stemt er niets gebeurd. En jij heb tegenover mij beloofd niet op mij te stemmen. Toen heeft Mark een belofte gedaan dat hij niet op jou zou stemmen. Ja en hij kwam gisteren naar mij toe of het allemaal zo blijft. Toen zei ik ik weet het allemaal niet. Ik zei er gaan hier…. en toen kwam de streamlock! Hoe dat afgelopen is kunnen we helaas niet meer achterhalen, als er terug beeld is zijn de dames alweer uit elkaar…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 3.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 7 reacties op dit artikel
 1. Mjo at 16:21

  Sorry hoor, maar dit is echt ongelofelijk en bizar. Het klinkt of is misschien wat overdreven, maar dit soort dingen, censureren, gebeurd alleen in “communistische” landen , maar behoren zeker niet thuis in Nederland. Of is men misschien bang voor de aantallen kijkcijfers op de TV. Als men niet alles meer kan zien via de livestreams, kijkt men meer TV. Dit om dus om de afloop te zien.

  Als ik toegang had, om livestreams 24/7 te bekijken, waar je dus voor betaald, zou ik met onmiddellijke ingang mijn abonnement/toegang opzeggen.

 2. joze at 13:52

  Ongelooflijk hoe Talpa en SBS met streamers omgaan, deze mensen betalen zodat ze 24/7 kunnen kijken. Het wordt gecensureerd door de regie en regie beslist ook wat de bewoners moeten doen, zodat
  ze op t.v. “mooie” verhaallijnen hebben.
  Ze kunnen beter gewoon zeggen dat utopia een soap is met slechte acteurs. Maar ja, aan de andere kant
  laten de streamers en t.v. kijkers zichzelf oplichten/ neppen, daarom kan utopia hier zolang bestaan!

 3. anneke g at 13:24

  Heel raar van als jij niet op mij stem , stem ik niet op jouw dat is te grof voor woorden er zijn een paar niet te vertrouwen en jij belooft dan niet te stemmen wie zegt dat hij of zij geen stem aan je geeft.
  Het stemmen moet gewoon anders dit is niet wat je noemt en er gaat zo hie zo niemand op zijn vriendje of vriendinnetje stemmen geen wonder dat de meiden een kerel zoeken ze willen er niet uit

 4. Hannah at 12:16

  Hahaha, belachelijk!
  Je maakt een realityserie/soap, maar vervolgens laat je dit niet zien! Dan is het geen reality maar is het geënsceneerd.
  De streamlocks zijn sowieso vreemd, de bewoners weten dat ze de hele dag op camera te zien zijn, dan moeten ze er zelf beter op letten als ze iets zeggen en niet gecensureerd worden door de regie, vind ik.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *