Gina en Rolf over de nominaties

Gina en Rolf over de nominaties

Daar zijn we weer met onze dagelijkse nominatie praat. Vandaag tussen Gina en Rolf die samen in Le Luifel alvast aan het voorbakken zijn.

Rolf vertelt dat het hem is opgevallen dat mensen veranderen net voor een stemronde. Volgens Gina klopt dat, maar geeft toe wel bang te zijn op de schopstoel te komen. Ik heb alleen gezegd dat ik niet op de bank wil komen. Ik zou dit onterecht vinden. Volgens Rolf hoeft Gina niet bang te zijn dat ze stemmen van hem. Mijn stemmen gaan naar Cees, allemaal voegt hij eraan toe. Cees heeft zich de afgelopen maanden geen moment kritisch naar zichzelf gekeken maar altijd naar een ander. Daar is geen plek voor in mijn Utopia. Gina is het daar wel mee eens,  het zou volgens haar ook oneerlijk zijn als zij Cees geen stem zou geven. Maar hoe ze haar stemmen gaat verdelen weet ze niet, ik weet echt totaal niet wat ik met mijn stemmen ga doen. Plus het is afhankelijk van wat anderen een beetje doen.

Een paar meter verderop werd er ook weer gesproken over de stemronde, dit keer tussen Bas en Rob. Het is Rob namelijk opgevallen dat Gina naar Stefanie toe trekt (ondanks de ruzie de ze net gehad hebben). Volgens Bas is het daarom ook uitgekookt. Maar ik ga toch op Gina stemmen, wat ze ook van plan zijn. Er komt ook veel van Mark uit aldus Rob. Als het erop aan komt, weet je dat hij dit soort spelletjes kan spelen. Die doet wat hij moet doen en toch stem je niet op Mark voegt hij eraan toe. Bas geeft Bas een grotere gun factor omdat hij iets voor de groep kan betekenen. En bij Gina heb ik echt het gevoel dat zij toneel speelt. Één ding is zeker het zal een spannende stemronde worden!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *