Cees boos op Wim en Nicole wil een leider

Cees boos op Wim en Nicole wil een leider

De middag gaat rustig voorbij zoals je in de Utopia nieuwtjes van vandaag hebt kunnen lezen. Maar ondanks dat is er nog wel wat gebeurd, we zullen je weer even van updates voorzien :).

Kickbokstrainer Fitz is weer in Utopia geweest. Hij verbaast zich erover dat de Utopianen nog niets hebben voorbereid voor het kickboksgala. Hij kijkt met een schuin oog naar het terrein. Tien oktober is echt dichtbij zegt hij zorgelijk. Tijd om te trainen dus!

Nicole vond de avond met Prem een succes, hier kun je alles nog eens terug kijken. Het debat zorgde voor interessante discussies. Daarom zou Nicole graag nog een avond organiseren om nogmaals te debatteren. Bovendien heeft ze een uitgesproken mening over het puntje leiderschap ze denkt dat een leider wel eens bij kan dragen aan de ideale samenleving. Gaat ze zich straks ook verkiesbaar stellen? Hoe zal dat verder aflopen? Verder ergert Cees zich groen en geel aan de troep in Utopia. Hij is zelfs boos op Wim, omdat hij zijn schoonmaak taak niet goed gedaan heeft. De koffiemachine heeft hij bijvoorbeeld niet goed schoongemaakt en is gevuld met smerige drab. Cees besluit het zelf maar te doen…

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 6 reacties op dit artikel
  1. Yvon at 17:53

    Nauw Cees pak je toch lekker de handdoek waar je net de wc mee hebt gepoetst,en maak je het koffie apparaat zelf nog een keertje schoon,want Cees jij kan dat echt het beste!!!

  2. anneke at 14:24

    Laat me raden de leider Ivan zal me niks verbazen hij nam overal al de leiding over dan zal hij dit ook wel willen en dan kunnen ze hem ook niet weg stemmen.
    En er hoeft geen leider erin laten ze gewoon eens goed met elkaar praten s’avonds ga overdag achter de computer en na het gezamelijke eten lekker praten dat gepraat gisteren kunnen ze vaker doen maar dan over het verdere leven in UTOPIA

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *