Prem Radhakishun was in Utopia

Prem Radhakishun was in Utopia

We gaan nog even terug naar gisterenavond, want toen was niemand minder dan Prem Radhakishun in Utopia! Hij kwam om samen met de bewoners te debatteren. Prem wordt hartelijk ontvangen door de bewoners ondanks het feit dat hij te laat was. Hij had namelijk file, tijdens een drankje benadrukt hij dat het debat wat uitgevoerd zal worden geen wedstrijd is maar je leert elkaar kennen. Vervolgens barst de discussie los, over verschillende onderwerpen. Zo gaat het over vluchtelingen, roken, discriminatie, leiderschap en nog veel meer. Als we dat allemaal uit zouden moeten typen voor je dan zou dit verslag extreem lang worden. Vandaar dat we een aantal video’s bij elkaar hebben gezocht. Zo kun je het op deze morgen zelf even terug kijken, dan gaan wij verder met het melden van meer Utopia nieuws. Dag 640 is immers aangebroken!

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 2.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
 1. Ann at 10:22

  Cees had ook wat te zeggen over leiderschap..
  In cees opzicht is leiderschap nodig, bijvoorbeeld bij centraal, iemand moet de opening doen, en tijdens het proces de leiding nemen.
  Zoals iemand aansporen rechtop te gaan zitten, dat zou volgens hem veel discussies voorkomen..

  Jeejeee.. Meneer zeg dat zo, omdat hij de leider wil zijn..
  Hij moet eerst eens aan gaan
  Werken..!!!
  Cees volgens mij geniet je ervan om mensen pijn te doen.
  Jij wil een leider zijn, ja een lijder ben je, zo vertelde je het gister zelf over je vader..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *