Utopia nieuwtjes 2 oktober

Utopia nieuwtjes 2 oktober

Het Utopia nieuws van 2 oktober vindt je hier terug, alle gebeurtenissen op een rijtje zodat je volledig op de hoogte blijft van wat er in Utopia gebeurd(e).

 • Ivan en Stefanie hebben de koeien verzorgd, veel te laat rond 9 uur…
 • Rowena heeft haar 24 uur NIET aangevraagd, gisteren was ze erg down. En vanmorgen zei ze haar 24 uur aan te hebben gevraagd, niet veel later voegde ze eraan toe dat het een grapje is. Zal de nieuweling vandaag beter in haar vel zitten?
 • Cees staat op zijn “vaste plek” de keuken. Hij is weer aan de poets…
 • Bas heeft een leuke mail van de dame van de markt gehad. De dame waarhij mee zoende. Er stonden onder andere leuke foto’s in.
 • Momenteel wordt er gezellig gekletst in de keuken, zo zien we Gabriëlle, Rowena, Nicole, Rolf, Benjamin en Gina daar zitten. Ze hebben het over vroeger, pesten op school en terug vechten.
 • Momenteel is er een vergadering over het kickboksgala, alle puntjes met betrekking tot dit evenement worden doorgesproken. We zullen daar indien noodzakelijk nog een verslag over maken.
 • Verder is het nog erg rustig, later komen we terug met meer Utopia nieuws!

Volledig op de hoogte blijven over Utopia? Volg ons dan op Facebook en Twitter.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 3.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 14 reacties op dit artikel
 1. Hortence at 16:45

  Bas, denkt dat hij elke vrouw als stront kan behandelen.Net Gio.Hij gaat eerst met haar naar bed om vervolgens te mailen dat hij geen relatie wilt in Utopia.Had het eerst gezegd voor datje met de genen naar bed gaat.Waardeloze kwast dat jij bent Bas.Voor mij mag je in de koeien stront zaken .De delfde stront dat van de koeien van Utopia.Ga niet meer op die koe zitten en laat anderen ook niet op de koe zitten.Een koe is geen paard.Dat beest wilt niet dat zie je toch Bas.Bas,jouw oma zal ook zien hoe jij met vrouwen om gaat.Je bent toch in Utopia geweest ,omdat je oma je op de tv kan niet.

 2. Toet at 03:54

  Wat een lol Yvon vindt het niveau van sommige niets.Nou maak je buik maar nat.De drie roddelaars daar mankeert iets aan.Oog om Oog tand om tand.Dag Yvon.

 3. anneke g at 23:16

  Laat ik het even niet over dik of niet dun hebben.
  Ik wil het hebben over de keuken, in welke keuken zitten ze eigenlijk in de horecakeuken waarom gaan ze niet in de loods zitten , de horecakeuken is voor als er mensen komen eten of wat dan ook .
  En Rolf zie je (bijna) altijd eten koken voor de bewoners in de horecakeuken en niet in de gezamelijke keuken waar het hoort is Rolf dan ook niet raar bezig.

 4. MariaBora at 17:57

  wat een geleuter over dik of niet dik, ik heb maat 40, ben klein en 69 jaar, gisteren had ik nog sjans met iemand van rond de 40, persoonlijk heb ik nog nooit van iemand te horen gekregen dat ik te dik ben, ok een buik(je) hangt er wel een beetje maar als je die verstop in een goeie onderbroek, hahaha, zie je dat niet eens, iedereen is op zijn eigen manier mooi.

 5. Wil at 11:09

  Nou nou, volgens Naomi s ze 3 kilo afgevallen, de weegschaal is stuk of ze had hem op de kop, er zit zeker 5 kilo aan, de kont en benen blubberen alle kanten op,
  Als je ook ziet wat sommige naar binnen werken!!!!!!!! Veel mayo, eieren, en op rare tijden eten, wat een vette troep allemaal ook met de snacks
  Echt gezond eten ze niet, hou daar maar eens een debat over

  • thomas at 12:26

   hey wil…,alles goed?
   wat een knappe meid he die naomi.volgens mij ben jij zelf baggervet,en je mocht willen dat je er zo uit zag.
   waarschijnlijk zul je op dit berichtje reageren,en heb ik dus gelijk.grtjs en een fijne dag wil

  • Hannah at 16:19

   Teveel snacks op de vreemdste tijden is inderdaad niet echt gezond. (maar van elke dag sla eten, krijg je ook alleen maar lange oren)
   Maar om nou te zeggen dat Naomi blubberbenen/kont heeft, dat vind ik niet.
   Ook las ik hier dat iemand Gina een dik mokkel noemde, ook haar vind ik niet dik.
   Vrouwen staan op hun achtersre benen als modellen graatmager en uitgehongerd over de catwalk lopen, want dat is immers niet zoals de doorsnee vrouw eruit ziet.
   Scheld iemand toch niet uit om zijn/haar gewicht, soms kunnen medicijnen of een verstoorde stofwisseling de oorzaak zijn. En als het door verkeerde voeding komt, nou en … Wees dan blij dat jezelf gezegend bent met een maatje 36.

   • Yvon at 16:58

    Hannah,het klopt wat je zegt,ieder moet zich zelf goed voelen in haar eigen vel!! Maar een klein presentage heeft werkelijk een afwijking en wordt van bv.water dik,het geld nog altijd ieder pondje gaat door het mondje…
    Wat dat schelden betreft,daar ben jij goed in als Toet erbij is,dus kijk eerst naar je zelf.
    Trouwens het geldt niet voor mij,je gelooft het niet maar ik ben gezegend met maatje 34

    • Hannah at 18:22

     Pardon Yvon?? Je moet eens heel goed mijn reacties lezen, dan zul je zien dat ik niemand uitscheld of uitgescholden heb! Ik ga mij toch niet ergeren aan kinderachtig gedrag van sommigen hier, om mij dan te verlagen tot dat niveau en op dezelfde manier te reageren??Maar geef een voorbeeld, met naam van de topic en de tijd van mijn reactie waarin ik iemand uitscheld, om je aantijging te bewijzen. Mocht je gelijk hebben bied ik daarna ter plekke mijn verontschuldigingen aan aan degene die ik heb uitgescholden …. Heb je ongelijk, dan zou het stoer van je zijn om je excuses aan mij aan te bieden? Ik ben benieuwd!

     • Yvon at 19:58

      Lees je reacties maar eens goed iemand na praten en zich er achter verschuilen vind ik min.
      Ik ga je zeker geen tijd of wat dan ook aan geven.
      Ik ben klaar met Toet en klaar met mensen die op het zelfde niveau als Toet zitten.

     • Hannah at 20:26

      Nee yvon, jij beschuldigt mij van schelden, het is een beetje laf om nu geen voorbeelden te noemen! ( je hebt vast al gekeken maar niets kunnen vinden)
      Lees dan nu eens je eigen reacties terug en tel eens hoe vaak jij scheldnamen verzint voor Cees. (Opgezweept en aangemoedigd door derden)
      Op het pestgedrag naar Rolf toe, reageerde jij met: zo ga je niet met je medemens om. Schelden op en het kleineren van Cees (en niet alleen Cees, maar wie dan ook!) dat is dan wel gerechtvaardigd ? Nou, mijn mening is dat je zo niet met je medemens omgaat!
      Het blijkt wel dat wij erg verschillen van elkaar in fatsoen en niveau, dus is het beter dat wij niet meer op elkaar’s reacties reageren. Dit is geen chatbox en het kan voor de andere reageerders als storend worden ervaren, om onze onenigheid jegens elkaar te lezen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *