Bjorn baalt van zichzelf

Bjorn baalt van zichzelf

Naast de onzekerheden van Rowena lijkt er nog iemand onzeker, en dat is Bjorn. Hij besluit dit met Gabriëlle te bespreken…

Weet je wat ik mij van de week realiseerde, dat ik serieus om mensen geef hier zegt Bjorn verbaasd tegen Gabriëlle. Als je dat van te voren had gevraagd had ik echt hard gelachen gaat hij verder. Ik besef me nu dat ik nieuwe vrienden heb door Utopia. Ik beschouw alle bewoners als echte vrienden. Maar ik baal wel van één ding, ik besef nu dat ik te weinig vraag hoe het met iemand gaat. Ik ben gewoon te oppervlakkig geweest. Maar daar besluit hij dan ook iets mee te doen. Ik wil vanaf nu oprecht weten hoe het met iemand gaat, ook als het niet goed gaat met iemand. Gabriëlle probeert haar best te doen hem te begrijpen. Dus je wil meer interesse tonen in de mensen waar je om geeft hier in de loods? vraagt ze hem. Ja antwoordt Bjorn, voor mijn gevoel doe ik dat soms te weinig en daar baal ik van. Gabriëlle geeft hem ongelijk, je support juist wel. Jij bent één van de weinigen die echt voor me klaar staat. Dat heb ik bij jou heel erg, maar ook bij Ivan, Benjamin en Nicole. Maar dat lijkt geen indruk te maken bij Bjorn, hij blijft een beetje down. Zal hij er bovenop komen?

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 3.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *