Mark geeft Cees een stem tip

Mark geeft Cees een stem tip

Cees en Mark hebben een ervaring gehad in de keuken, waar dat precies over ging is ons ontgaan echter hebben de twee deze al snel bijgelegd. Ze zijn niet meer boos op elkaar. Al snel gaat het gesprek over op iets anders, het stemmen…

Cees vertelt buiten aan Mark dat het hem opgevallen is dat Gina veel actiever is dan voorheen. Dat klopt antwoordt Mark, weet je wat de gedachte daarachter is? Mensen willen op haar stemmen omdat ze zich afsluit van de groep. Nou, dan moet ze lekker sociaal doen, feestje, drankje, niets doen, niet werken, schuimparty en een beetje in de zon liggen. Ik denk dat gezelligheid meer meeweegt dan werken. Cees geeft Mark gelijk, gezelligheid weegt ook wel zwaarder dan hard werken. Rowena krijgt daardoor ook weinig stemmen voegt hij eraan toe.

Ja, ze is toch gezellig en nieuw antwoordt Mark. Maar Cees vindt dit oneerlijk, ik werk vanaf het begin de tandjes en ik krijg stemmen. Mark denkt dat ook en Cees vreest op de schopstoel te komen. Maar het wordt lastig aldus Mark. Ik denk dat ik tactisch ga stemmen. Met vier of vijf stemmen kan je al op de bank terecht komen. Of je nu negen, tien of twaalf stemmen krijgt, op de bank kom je sowieso. Daarom moet je je stemmen verdelen. Cees vindt het een gedoe maar zal hij de stem tip van Mark ook gebruiken?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 3.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 6 reacties op dit artikel
 1. gea at 09:47

  Ann en Yvon ik ben blij dat jullie het ook met mij eens zijn. Ik ben eigenlijk benieuwd wat Toet ervan vind of ze ons nu nog steeds te negatief vind of ook eindelijk haar ogen zijn opengegaan.

 2. Ann at 07:20

  Eigenlijk moet ik hierom lachen, bij een ander zou ik het erg vinden.. Heb al eerder gezegd of hij zo intens gemeen of huilt. Ik kan geen enkele
  sympathie voor deze man opbrengen.. Inderdaad yvon hoe hij tegen rolf doet, ik vind het zo erg voor hem. Hoe die cees staat, loopt, kijkt, zijn brilletje goedzetten en rol met zijn ogen..dit zou hij ook zo met zijn kinderen doen, want een lieve vader doet zoiets niet.. Iemand kapot maken..
  Misschien een idee, een academie houden van hoe verwerk je een jeugdtrauma als je 61ben, en hoe zorg ik ervoor dat ik wat voor mensen kan betekenen.. Maar ja, als dit je karakter is.. Cees ga er toch uit, je ben totaal geen voorbeeld.. Trouwens wie niet van dieren houd, houd niet van mensen, en dat straalt duidelijk van jou gezicht zoals je naar de pony kijkt..

  • Yvon at 11:05

   Weet Ann ,het feit dat hij zijn vader hier zo zwart maakt zegt heel veel over deze man ik kan mij voorstellen dat een puber dat doet,maar iemand van 61 jaar..belachelijk.
   hij is zo doortrapt,nu komen de zuster die aan borstkanker gestorven zijn aan de beurt,kan hij daar weer zielig over doen,dat gebeurt gewoon als je ouder bent,mijn broer is ook gestorven,vind ik heel erg maar het is zo..onze generatie is gewoon aan de beurt …en zo gaat het maar door met die man.
   En het klopt als je niet van beesten houdt ,kan je ook niet van mensen houden,hij keurt ze nog geen blik waardig, niet eentje!!!!

 3. Yvon at 22:42

  Hij doet dat ook met zo’n genoeglijke smile op zijn gezicht,daar wordt je misselijk van.
  Daarna zie je de zelfde Cees huilen omdat zijn vader hem zei dat van hem niets terecht zou komen,vaders hebben altijd gelijk. Zie je hier maar weer eens.
  Hij is zo vals bah bah
  Ik mocht echt oprecht willen dat ik iets anders van deze man kon zeggen,maar helaas!!!

  • Mjo at 09:57

   Het bevreemd mij dat Cees blijkbaar niets geleerd heeft van hoe zijn vader hem vroeger heeft behandelde. Vernederen dus.
   Maar wat doet Cees dan nu zelf??? Hij behandelt (enkele) inwoners precies het zelfde als vroeger zijn vader met hem deed.
   Een vorm van geldingsdrang (behoefte om belangrijk te zijn ) dus.

 4. gea at 21:49

  Iedereen heeft vanavond kunnen zien dat hoe Cees tegen Rolf doet, zijn vader tegen hem deed. Mensen kleineren daar is Cees goed in.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *