Rowena in tranen

Rowena in tranen

Het is alweer enige tijd geleden dat we je van Utopia nieuws hebben voorzien, hoogste tijd dus om je weer op de hoogte te brengen!

Rowena lijkt vandaag ergens mee te zitten, ze oogt niet goed in haar vel te zitten en dat is Ivan ook opgevallen. Vandaar dat hij probeert het gesprek aan te gaan. Rowena antwoordt op de vraag om haar hart eens uit te storten het volgende. Waar ik aan moet wennen is dat ik constant moet roepen hier legt ze uit. Iedereen verkondigt luid wat hij of zij aan het doen is, terwijl Rowena haar agenda pas deelt wanneer het evenement eraan komt. Gewoon opstartproblemen heb ik. Als Ivan doorvraagt komen er tranen bij Rowena. Zo stom dit zegt ze snikkend maar Ivan vindt het niet raar. Rowena legt dat ze het mist naar huis te kunnen bellen bevestiging dat iemand in haar gelooft, dat ze een sterk persoon is. Terwijl ze het top vindt in Utopia. Misschien is het gewoon pure onzekerheid voegt ze eraan toe. Als Nicole een huilende Rowena bij Ivan treft, probeert ze het duo gelijk op te fleuren. Maak je weer mensen aan het janken? roept ze tegen hemNa een waterig lachje op Rowena’s gezicht, besluit Nicole Rowena advies te geven. Je moet je niet teveel druk op jezelf leggen, en even de tijd nemen om te wennen. Je trekt je te veel van anderen mensen aan, terwijl je gewoon je schouders moet ophalen. Doe gewoon je ding voegt ze eraan toe. Volgens mij kan jij dat als de beste. Zou Rowena zich herpakken?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 3.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *