Is Gina overdreven bezig om geen stemmen te krijgen?

Is Gina overdreven bezig om geen stemmen te krijgen?

Gina en Stefanie hadden een verrassing voor de groep bedacht, een schuimparty bij het zwembad… Maar er is maar weinig animo, Mark en Gina springen wel in het ijskoude bad maar mede organisator Stefanie besluit het toch maar niet te doen. Ook de rest van de bewoners vinden het slechte timing.

Zo ook Bas, hij kijkt het hele gebeuren vanaf een afstandje aan en vraagt Stefanie waarom ze een schuinparty met Gina georganiseerd heeft. Stefanie antwoordt dat ze geen idee heeft. En vertelt dat Gina die nog in het zwembad lag zich gepasseerd voelde omdat zij niet in het water wilde komen. Volgens Bas is het wel een hele goedkope manier om hartjes te winnen… Later bespreekt Bas het ook nog eens met Cees. Bas is benieuwd of het Cees opvalt dat enkele bewoners zich anders gaan gedragen. En dat valt hem wel op, met name bij Gina. Ze gaan niet eens meer naast elkaar zitten op de bank, doen ze anders ook. Gaan opeens een dingetje organiseren. Ze loopt weer te lachen terwijl ze chagrijnig was de laatste tijd. Bas lacht en antwoordt nou dan ga ik maar aan de volière verder want ik wil geen stemmen… Hebben Bas, Cees en Stefanie gelijk? Doet Gina overdreven om geen stemmen te krijgen tijdens de nominatieronde?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 14    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
 1. anneke at 17:49

  Ik denk alleen dat Wim gewoon doet .
  Jammer dat hij geen meubels meer maakt maar het zal niet verkopen , maar wat hij nu gaat doen daar gaan ze niets meer mee verdienen
  Gina die weer in bed duikt met Mark voor biggetjes en die kan je niet in de steek laten dus hoopt op die manier erin te blijven.
  En zo heeft iedereen wel wat ook Cees.
  Maar zo heeft iedereen wel wat

 2. gea at 17:05

  Er zijn er wel meer die zich anders gedragen als er gestemd moet worden, kijk maar naar Ivan als de stemming eraan zit te komen is hij heel anders, en als alles weer voorbij is kan hij weer de tiran uithangen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *