Het centraal van 1 oktober

Het centraal van 1 oktober

De bewoners hebben weer bij elkaar gezeten om wat te bespreken. Hier lees je alle besproken punten van 1 oktober terug.

Opening centraal
Gina opent het centraal, ze wil graag een stukje van het weiland hebben voor de bigggen. Ze moeten een eigen hokje krijgen en dit moet voor zaterdag gebeuren. Volgens Mark zijn er niet meer dan vijf planken nodig, en hij wil dit best van zijn zakgeld betalen voor Gina.

Borderline academie
15 oktober staat de borderline academie op het programma. Stefanie is druk bezig met de voorbereiding zo vertelt ze.

Bierfestival
Zondag is het bierfestival en de bewoners twijfelen of er nog een promo moet komen. Er zijn tot nu toe 30 kaarten verkocht. Bjorn stuurt wat e-mails de deur uit en misschien gaan de bewoners nog een vlog maken. Er komen acht bierbrouwerijen met verschillende bieren. Ook zal Le Luifel open zijn ten tijde van het bierfestival. Het festival is van 12:00 uur tot 18:00 uur.

Runway show
7 november is de runway show in Utopia. Ook zal Naomi tot maandag bezig zijn met de foto’s van alle bewoners. Daarom wil ze elke avond vanaf 23:00 op de computer samen met Gabriëlle. Ze wil graag dat de bewoners hier rekening mee willen houden.

Wim stopt met de meubellijn
Wim gaat stoppen met de meubellijn. Het maken van meubels deed hij al buiten en in Utopia wil hij niet hetzelfde doen. De bestellingen maakt hij wel af. Hij wil zich gaan focussen op het opbouwen van Utopia zelf. Klussen, bouwen en renoveren. Wim gaat zich nu richten op het opknappen van de privé keuken.

Kerstdiner
Je kunt er maar vroeg bij zijn! Benjamin wil graag een kerstdiner organiseren voor mensen die eenzaam zijn, bijvoorbeeld daklozen. Het hoeft niet op kerst zelf, maar gewoon op een dag in december. Benjamin wil morgenavond een nieuw thema starten. Ken mijn muziek waar hij over zichzelf vertelt en dat samen met muziek. De Utopianen willen deze maand ook extra aandacht geven aan borstkanker. Voor Cees is dit een emotioneel onderwerp, hij heeft zelf twee zussen aan deze ziekte verloren verloren. Er wordt gekeken wanneer er een informatieavond kan komen in Utopia.

Hottub
Wim en Bjorn gaan een hottub voor vijf personen maken. Het zal een prototype worden, deze kan later ook aangeschaft worden.

Lagerhuis in Utopia
Vanavond komt Prem naar Utopia om de discussie aan te gaan. Nicole deelt wat formulieren uit met stellingen, ze wil graag dat deze worden ingevuld en dat de inwoners zich inlezen in de onderwerpen. De onderwerpen zijn Syrië, basisloon, roken en het ziekenfonds en leiderschap in Utopia.

Lockdown
Bas heeft de Loods te huur aangeboden. Nadeel is wel dat de bewoners dan buiten moeten slapen. Niet iedereen is er mee eens, want dan gaan er vreemden in hun bed slapen. De bewoners verdienen zo € 100,- per persoon. Er willen 30 studenten 30 uur in de loods wakker blijven. Bas vraagt niet direct voor een GO, de inwoners moeten dit eerst laten bezinken.

Einde weddenschap & einde centraal
Ivan en Bas zetten de weddenschap niet door. Ze zijn tot de conclusie gekomen dat ze niet zonder elkaar kunnen. En daarmee eindigt het centraal.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 2.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Toet at 13:12

    Dit wordt in scène gezet.Dadelijk gaat het nog niet eens door.Hoop wel dat Bas zijn gezicht heel blijft.Wat een mooie jongen is dat

  2. gea at 13:01

    Wat een watjes eerst een grote bek wie verliest met boksen moet naar huis en nu terugkrabbelen. Nicole was al pissig op Ivan waarom hij zo een weddenschap moest afsluiten ,ze is zeker bang dat hij verliest en moet gaan. Verder is het natuurlijk idioot om 5 flessen shampoo en afwasmiddel in een koud zwembad te gooien in de hoop dat het gaat schuimen, hallo daar moet je wel warm water bij doen voor zover ik weet schuimt het niet in koud water.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *