Bas en Ivan sluiten een weddenschap

Bas en Ivan sluiten een weddenschap

Maar er is nog meer gebeurd gisterenavond laat, zo sloten Bas en Ivan een weddenschap af met wel een hele bijzondere wending. Het heeft te maken met het boksgala wat plaats zal vinden.

Want Bas en Ivan gaan tegen elkaar kickboksen zoals we al wel weten. Dit evenement vindt 10 oktober plaats. En de twee hebben gisteren iets bedacht, ze geven een nieuwe dimensie aan de kickbokswedstrijd. Diegene die verliest pakt zijn kist en zal Utopia moeten verlaten. Ook Naomi die mee doet mee maar moet er niet aan denken dat Ivan verliest en naar huis moet. Gabriëlle die het ook vernomen heeft vind het dope, maar Bas gaat dan zondag naar huis. Bjorn denkt dat Bas niet gaat als hij verliest, je gaat toch niet, het is f*cking bullshit! Hij kwam zelf met dit voorstel? Hij kwam er ook mee dat hij zijn kop kaal ging scheren… Daar heeft Bjorn dan ook wel weer een puntje. En Stefanie wil benadrukken dat afhaken nu echt niet meer kan. Wie afhaakt heeft officieel verloren… Hoe ver het allemaal zal verlopen en wie van de twee Utopia zal verlaten is nog afwachten. Bewoners mogen niet zomaar weg, daarvoor zal eerst hun 24 uur aangevraagd moeten worden… Zal het echt zover komen?

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 2.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 5 reacties op dit artikel
 1. lena at 13:50

  Ach anneke adem in en uit. Je doet alsof hij de grootste boeman is. Bas heeft hem zelf uitgedaagd met alles. En als iemand een weddenschap afsluit. Daar heb je meerdere man voor nodigg en niet alleen ivan. Bas houdt nou eenmaal van sensatie . Hij weet dat hij gaat verliezen dus waarom dan nog een wedje leggen die hij toch niet nakomt.

 2. Toet at 12:54

  Deze bokswedstrijd is onwettig .Boksers moeten zich aan gewichtsklasse houden .Bas is kleiner en weegt minder dan Iwan.Ik begrijp niet dat Bas denkt dat hij wint in de eerste ronde.Of hij geeft hem zo,n geweldige stoot dat hij onderuit gaat.Ik hoor het wel kijken doe ik niet.Dit vindt ik een onderdeel van geweld daar hou ik niet van.

 3. MariaBora at 12:28

  Als de weddenschap doorgaat en Bas verliest hoeft hij niet naar huis, dan staan Ivan en Bas 1-1.
  Ivan heeft nl. in het verleden ook een weddenschap afgesloten die hij niet is nagekomen.

 4. anneke at 10:36

  Wat een rare weddenschap als ik Bas was zal ik het niet doen.
  Vind Ivan een beetje verveelend worden hij beslist ook alles daar ,als hij van Bas af wil geef hem dan stemmen ,hij weet dat hij gaat winnen, en dat geschreeuw op de markt tegen Bjorn en dan nog tegen iemand zeggen hij is dom, als hij mocht beslissen stuurde hij iedereen die hij niet mag weg, maar als hij last heeft van mensen waarom gaat hij dan zelf niet Meneer gaat zich verbeelden dat hij daar de baas is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *