De honden screening in Utopia

De honden screening in Utopia

Gisterenavond hadden de bewoners nog bezoek, zoals we al schreven is Ivan bezig om een hond in Utopia te krijgen. Hij en een paar andere bewoners zouden dit graag willen. Gisterenavond kwamen er twee hondjes naar Utopia om te kijken of het wel een geschikte plek is voor deze diertjes.

In de loods vond een introductie gesprekje plaats, Ivan legt uit waarom hij een hond wil en wat er met het diertje gebeurd mocht Utopia stoppen. Ivan wil het diertje dan mee nemen, wel zou hij een hondje willen die niet extreem verhaard. Het hondje komt trouwens onder contract te staan en blijft van de stichting waar het hondje vandaan komt. Als er dan iets gebeurd kan deze zonder problemen terug. Ook wordt er ingegrepen als er mishandeld of verwaarloost wordt. Na een kort gesprek wordt er een rondleiding over het terrein gegeven. Ook komen ze Cees tegen waar al snel duidelijk wordt dat hij een hondje niet zo ziet zitten. Ik vind het leuk bij een ander maar er is ook al gekozen voor biggetjes. Ik vind het vreselijk maar als ik zeg dat ik het niet hoef gebeurd het toch. Ivan en Nicole zijn natuurlijk niet blij met het geen wat hun mede bewoner zegt. Ik heb geen bezwaar zegt Cees snel maar ik zou het zelf nooit doen. Dat is wat anders… Uiteindelijk vertrekken de dames en de hondjes weer en wordt er afgesproken dat er duidelijke afspraken gemaakt moeten worden. Ook moet er goed rekening gehouden worden met de toekomst. Het is dus nog even afwachten hoe het af gaat lopen en of er daadwerkelijk een hondje in Utopia komt…

 

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 2.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 5 reacties op dit artikel
 1. Toet at 12:38

  Ze mogen niet naar buiten.Een hond moet uitgelaten worden .Staan ze er wel bij stil dat een hond elke dag moet.Ze sporten daar er komen mensen naar de markt toe.Zo groot is het daar niet .Een jaar honden ontlasting.nou dat is een berg.Nog een patatje met

 2. MariaBora at 12:32

  Telkens als er 1 weggestemd wordt uit Utopia zou daar een huisdier in de plaats moeten komen, tot ze 7 mensen over hebben.
  Moet je zien hoe leuker het allemaal wordt.
  In plaats van een huisdier mag natuurlijk ook een boerderijdier.

 3. Hannah at 10:25

  Totdat de familieleden van Ivan hem eraan herinneren dat een hond volgens zijn geloof “haram” (onrein, verboden) is. 🙂

  • anneke at 12:14

   Hij houd zich toch niet aan zijn geloof en zijn familie vinden volgens mij alles wat hij doet goed kijk maar naar een Hollandse vrouw vinden ze ook goed.
   En hij is oud genoeg om zelf te beslissen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *