Gina en Nicole willen een grap met Bas uithalen

Gina en Nicole willen een grap met Bas uithalen

Terwijl Nicole zich onder handen laat nemen door kapster Gina komt er al snel een gesprek op gang. Dit keer niet over de stemronde die eraan komt maar over iets totaal anders. Nicole wil namelijk een grap uithalen met Bas…

Want Bas had al eerder een grap uitgehaald met Nicole. Bas had toen een mannequin gepakt en voor de wc gezet waar Nicole toen zat. Dit om haar eens flink te laten schrikken, echter had Nicole al door dat er iets speelde dus spoot ze de pop en Bas onder met luchtverfrisser. Maar ondanks dat vind Nicole dat er nog een payback plaats moet vinden. We moeten hem wel gigantisch terugpakken voegt ze eraan toe. Gina heeft er wel oren na, dan komt er tenminste weer wat leven in de brouwerij lacht ze. Nicole heeft al gelijk een idee, laten we kijken of ik Patricia Paay zover kan krijgen dat ze een boze mail stuurt naar Bas met daarin de mededeling dat ze herpes heeft opgelopen aan haar lip. Maar Gina heeft nog een beter idee, of we kunnen een mail aanmaken van één van die meisjes van Bas. En doen we alsof ze mailt dat ze zwanger is. De “grappen” blijven maar komen, zo wil Nicole de dierenbescherming laten komen omdat de kwartels in een te klein hokje zitten en mee moeten. De dames hebben er lol om maar dan komt Nicole met een super plan. We verplaatsen ’s nachts Baas Beach. Misschien kunnen we heel Baas Beach ergens op het dak plaatsen en kijken hoe lang het duurt voordat ‘ie het door heeft”, zegt Nicole lachend. Wat de dames nou precies gaan uitvoeren is nog even de vraag, we zijn benieuwd!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 6 reacties op dit artikel
 1. MariaBora at 12:41

  Alle geintjes zijn goed, maar laat de dieren met rust, als er dieren in het spel zijn dan gaan mensen de dierenbescherming bellen, en zo hoort het ook.
  Gina, haal ook eens een geintje met jou vriendje uit, leg een paar spinnen in z,n bed of wormen, dat is ook leuk.

 2. maria at 19:57

  Ik zou zeggen doen dames. Verplaats bas beach maar. Zou echt zijn gezicht weleens willen zien. Het is mij nl de laatste tijd opgevallen dat als men met hem grappen maakt, hij dat niet zo goed kan hebben. Dus mag hij ook wel eens weten hoe dat is. haha .Doen dames.

 3. Anja at 18:12

  Die kapsalon brengt ook geen geld op, ik hoorde laatst zeggen 2 p.w
  Dus die grote mond van gina,kan ze beter dicht houden
  Ach en dan doe je toch lekker gratis iedereen uit utopia?
  Die kledinglijn gaat straks net zo, ze besteed er veel te weinig aandacht aan
  Ze heeft het nog te druk met Mark te slijmen, bahhhhh

 4. anneke at 17:37

  En weer een gratis kap beurtje .
  Dat je een geintje gaat uit halen met iemand is niet erg ,maar geen geintje als de dieren er
  last van kunnen krijgen, willen ze het niet doen maar als er een kijker zit te kijken en die persoon doet het wel ,en hij doet zo zijn best met zijn dieren.
  En een mail sturen is wel erg kinderachtig maar dat an je verwachten van kinderen die niks te doen hebben , dan alleen elkaars haar doen , zal zeggen maak dat je betaalde klanten krijgt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *