Zit Cees in de gevarenzone?!

Zit Cees in de gevarenzone?!

De nominatie praat gaat ook vandaag gewoon door, zo hebben Bjorn en Nicole ook een gesprek. Al snel wordt duidelijk op wie de twee zullen stemmen en dat is niet zo positief voor Cees te noemen…

Bjorn en Cees hebben een discussie. Rowena, die er al enkele minuten naar luistert vraagt waar het over gaat. Dan zegt Bjorn dat Cees zich snel aangevallen voelt. Maar volgens Cees is dat helemaal niet zo. Rowena kijkt hem vragend aan, is dat zo? Zou je meer waardering willen, Cees? Cees antwoordt als ik zie wat ik hier allemaal doe iedere dag, zou ik dat wel fijn vinden ja. Sommige interesseert het niets, maar dan ook helemaal niets wat ik hier doe. Sterker nog, er zijn dus mensen die op mij gaan stemmen ondanks het feit dat ik hier zoveel doe voegt hij eraan toe. Bjorn legt uit dat dat misschien de rede is waarom hij stemmen zal krijgen. Rowena zegt vervolgens tegen Cees dat hij wel veel doet maar als jij bij mensen niet ligt hebben ze alsnog een rede om op je te stemmen. Bjorn is het daarmee eens en zegt dat dat ook de rede voor hem is. Ik wil zo meteen wel even met je praten, Cees. Als je daar open voor staat. Ik twijfel namelijk heel erg om jou een stem te geven. Cees lijkt te schrikken en Nicole voegt zich bij het gesprek. Ik waardeer wat je doet, en dat meen ik echt. Maar het is een andere reden zegt Nicole tegen hem. Ook zij twijfelt om Cees een stem te geven. Zit dat je dwars? vraagt ze gelijk door. Cees antwoordt dat het hem wel kwetst gezien de taken die hij allemaal doet.  Iemand die zo veel doet, stem je toch niet weg? voegt hij er wat verward aan toe.  De ingang die ik kies is heel rationeel. Mijn criterium is de bijdrage binnen de groep. Maar daar is Nicole het niet mee eens. Je kan ook op iemand stemmen die je kan en wil missen in het huis. En dat dat Cees voor haar is laat ze merken ook.  Je bent contant op zoek naar waardering bij diezelfde groep die jij zelf uitmaakt voor snotneuzen. Geen goed nieuws dus voor Cees. Zou hij in de gevarenzone zitten?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 17 reacties op dit artikel
 1. Lisa at 22:07

  Gea,gefeliciteerd.Jij komt zelfs 3 x door.Heb geen pilletje op (haha),maar gefrustreerd om niet door te kunnen komen.Ann veel geluk met Cees en niet klagen dat je ondergeschikte bent.u

 2. gea at 21:55

  Ik zag net ergens dat er twee vrouwen zijn geweest met hondjes, vorige week was iedereen het over eens dat er een hondje zou komen en nu opeens is meneer Cees ertegen dat kost stemmen……

  • anneke g at 23:20

   Gabriella vond het ook niet leuk ze is bang voor beesten ,ze keurt het alleen goed omdat ze geen stemmen wil hebben .
   Maar ik kan me ook herinneren dat er mensen die hier schrijven er ook op tegen waren ik ben er ook op tegen ,maar ja hoor daar hebben we Cees weer die erop tegen is mag dat dan niet.
   Want de gene die een hond wil die verzorgt hem toch niet

 3. Ann at 21:15

  Waarom doen jullie zo gemeen
  tegen hem. Hij is zoo lief, doet alles voor iedereen, roddelt nooit.. Poets hele dagen..hij poetst net alss mij, met handdoek de wc, dat kan want ik doe hem in wasmachine. Dus niet erg.. Ik zal ook zn man willen, heb er nu 1die werkt elke dag. Bah. Ik denk niet dat het aan hem lig die 3 scheidingen maar aan de vrouwen.. Ik vind hem schattig en heel verzorgd. Dus allemaal stemmen op hem, dan gaat hij naar huis!! En heerlijk dan is die van mij, dan kan ik weer Utopia kijken

 4. Yvon at 20:27

  Hallo meisjes..ik ben er nog hoor..ik word ook geblokt,dus ik schrijf ook niet zoveel meer.
  Ben het helemaal met jullie eens!als ik meneer Kwal zie kijk ik weg,per ongeluk zag ik hem ochtend gymnastiek doen…dan heb ik al meer als genoeg van hem gezien.
  Ik geloof echt niet dat hij eruit gaat…en dan dat schijnheilige gedoe tegen Rowena,ze zijn weer bezig met de nominatie,hij zelf is er al lang mee bezig..hij vindt het prachtig dat ze voor hem is,straks kan ze het schudde,maar daar komt ze nog wel achter..net als Rolf

  • Mjo at 09:33

   Haha Yvon, zag je het ook, die fiets bewegingen op bed (ochtend gymnastiek) van onze Cees? Van de ene kant moest ik er om lachen, maar van de andere kant, had ik gelijk genoeg gegeten en gedronken.

   Volgens mij komt Cees wel op de bank, maar neen, ik denk ook niet (hoop het wel) dat Cees er uit gaat.

 5. Ann at 19:22

  Gea, mjo. Ik kon afgelopen dagen geen berichten sturen.. Vanmorgen wel weer 1daarnet weer niet.. Weet je kijk eens naar berichten die hannah plaatst..yvon zie ik ook maar afentoe

   • Ann at 20:08

    Ja heb ik dus ook.. Heb het 4keer geprobeerd.. Maar heb wel idee wie blokt en voor deze site werkt.. Met icoon enal.. Wij zijn niet gemeen maar eerlijk, en sommige kunnen alles schrijven.. Dus denk dat je mij niet meer veel hoor

 6. gea at 19:07

  Als ik het goed geteld heb heeft Cees in de uitzending van vanavond tijdens de markt zich 4 keer omgekleed het lijkt wel een fotomodel. Het is toch niet normaal.

 7. gea at 17:15

  Dat Cees het vreemd zou vinden om op de bank te komen vind ik raar . Hij heeft altijd op iedereen commentaar behalve op Bas voor zolang dat duurt. Ik zou ook op hem stemmen ik ben hem al weken spuugzat.

 8. Mjo at 16:28

  Sorry hoor Cees. Je mag dan wel van je zelf vinden dat je veel doet (wel erg zelfingenomen, maar dat terzijde) en anderen niet of niet goed genoeg, maar het gaat er om de manier waarop je je commentaar levert of brengt naar de bewoners toe. Altijd dat belerende toontje en wijzende vingertje, zijn veel inwoners EN kijkers meer dan zat.
  Bovendien heb je er wel eens bij stil gestaan, dat vele inwoners heus wel hun taken willen doen, maar dat doen wanneer zij dat willen of uitkomt. Of staat er een bepaald tijdstip (aanvang) voor, dat het gebeuren moet. Het gaat er toch om, DAT het gebeurt.
  Maar jij bent er altijd als haantje de voorste erbij en doet het dan zelf, zonder een ander de kans te geven om het te doen. Vervolgens klaag en klets je dat een ander niets doet of zich niet aan de afspraken houdt bij je medebewoners. Ook dat zijn velen zat.

  Nogmaals sorry Cees, als je op de bank terecht komt, of zelfs naar huis wordt gestuurd, is dat alleen aan je zelf te wijten / te danken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *