Rowena ziet Cees wel in haar Utopia

Rowena ziet Cees wel in haar Utopia

Cees en Rowena hebben zojuist een goed gesprek gehad over de stemronde die binnenkort plaats zal vinden. Hoe denkt Rowena erover? Weet ze al op wie ze gaat stemmen?

De twee zitten aan de picknicktafel, het hele circus is weer begonnen hoor zegt Cees lachend. Rowena kijkt verbaasd en Cees legt uit, het stemmen-circus. Mensen die voorheen niets deden gaan ineens hard aan het werk, en de mensen die heel bot waren gaan opeens heel aardig doen voegt hij eraan toe. Rowena kijkt weer verbaasd en geeft aan dat ze aan het stem proces nog een beetje moet wennen. Cees vraagt zich af of ze al weet op wie ze gaat stemmen. Ik heb werkelijk geen idee antwoordt Rowena, ik vind het moeilijk. Maar wat zegt je gevoel vraagt Cees door. Rowena twijfelt en weet het eigenlijk niet, Cees denkt het wel.  Ik denk dat je mijn naam ook genoemd zou hebben zegt hij. Dat denk ik. Gevoelsmatig. Maar dat blijkt niet te kloppen want Rowena zegt dat Cees niet op haar lijstje staat. Wel vind ik het moeilijk om je te lezen. Ik snap je soms niet en ik heb liever dat je het dan zegt, in plaats van dat ik moet gaan gissen. Waar komt die argwaan vandaan dat je dacht dat ik op je zou stemmen? Omdat je heel kritisch kan zijn antwoordt Cees. En ik voel een generatiekloof met jou en veel anderen. Volgens Rowena zijn mensen vaak kritisch naar mensen die ze mogen. Wij kunnen het van elkaar hebben voegt ze eraan toe. Ik moet het eerlijk gezegd allemaal nog even uitvinden. Ik heb daar echt wat tijd voor nodig gaat ze verder. Maar ik wil jou wel in mijn Utopia… Ontstaan hier nou nieuwe maatjes?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 3.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
 1. Hortence at 14:43

  Rowena,denk goed na.Laat die Cees jouw niet in de maling nemen.Rolf had ook gedacht dat hij Cees ook in zijn Utopia zag zitten.Kijk zelfs hoe Cees met Rolf om gaat .Rolf wordt geduw en voor gelogen door die zelfde Cees.Laat je niet gek maken weg met die oude.Laat hij thuis gaan en zijn kids de les gaan voor lezen en niet kids van andere ouders.Maak niet de zelfde fout als Rolf.Cees ,weg en daar na Bjorn die vent doet helemaal niet.Hij heeft ook niet lopen schoonmaken ,ik begrijp he wel dat Wim te leer ging.

  • anneke g at 23:12

   Heb je niet het gesprek met zijn vrienden en vader hij gaf een opmerking over Cees en niemand moest lachen en zijn vader zei dat hij beter zijn best moet doen om contact te krijgen met hem en dat besprak hij ook met Cees dus !!!!?????

 2. gea at 13:52

  Rowena heeft zeker nog geen aanvaring met Cees gehad, en wat hij zegt over generatiekloof die heeft hij met iedereen hij is toch de oudste maar zeker niet de wijste.

  • Mjo at 14:09

   Wat je schrijft, “van nog geen aanvaring”, dat niet alleen @Gea.
   Rowena zit amper 14 dagen in Utopia. Hoe wil ze Cees nu echt kennen.
   Bovendien is Cees erg aardig tegen Rowena, laatst flirtte hij zelfs met haar. Maar weet je, de stemmingsronde komt eraan. Cees is vriendjes aan het zoeken/maken.

   Destijds is precies soortgelijks gebeurd, toen Rolf binnenkwam en later moest aangeven wie vertrekken moest. Rolf koos voor Cees om te blijven, om hem nog een 2de kans te geven, ook toen heeft Cees zich in die tussenliggende periode, anders gedragen tegenover Rolf , dan Cees er na deed.
   Ik blijf het zeggen, Cees is een zeer gewiekste en manipulatief persoontje.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *