Ivan ontvangt foto’s van de bruiloft van zijn broer

Ivan ontvangt foto’s van de bruiloft van zijn broer

Dag 638 is weer aangebroken in Utopia, en die begon traditiegetrouw weer met het verzorgen van de koeien en andere dieren. Ivan en Naomi namen deze taak weer op zich en vandaag hadden ze er een pony bij die ook enige verzorging nodig heeft. Pony Sasha hebben de bewoners geadopteerd. Na de verzorging van de dieren is er een leuk moment voor Ivan, hij mag namelijk bericht van het thuisfront ontvangen! En tussen de post zitten ook nog eens foto’s van de bruiloft van zijn broer. Hier kon hij helaas niet bij zijn maar heeft bij hoge uitzondering het via Skype mee mogen maken. Nu ziet hij het allemaal nog eens terug op foto wat het extra leuk maakt. Nicole en Rowena zijn erg onder de indruk van de foto’s en voornamelijk van de vrouwen. Irakezen zijn niet voor niets de mooiste vrouwen van de wereld zegt Nicole vol bewondering. Ook heeft Ivan nog meer brieven gehad, hier krijgen we niet extreem veel van mee. Echter lijkt aan het gezicht te zien dat  we alle berichten als positief kunnen rekenen. Verder is het nog redelijk rustig in Utopia, we zijn benieuwd wat deze dag nog meer gaat brengen! Later komen we uiteraard terug voor nog meer nieuws.

naomi en pony

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 2.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *