Rob gaat op Rolf stemmen

Rob gaat op Rolf stemmen

Nog meer nominatie praat in de avond / nacht. Deze keer zaten Rolf en Rob met elkaar te praten over de stemronde die  binnenkort plaats zal vinden.

Bij het rokersbankje begint Rolf het gesprek. Ik ken deze groep goed en ze zien je niet als bedreiging. Je hebt een hoop blablabla en dan gaan mensen je afrekenen om wat je niet doet. Je doet het tegenovergestelde als dat wat je zei toen je naar binnen kwam. Dat betekent dat je jezelf naar binnen heb geluld. Wat mij het meest stoorde is dat jij zegt dat je nooit stil kan zitten. Maar als ik jou bezig zie, zie ik geen harde werker. Rolf antwoordt dat dat klopt en hij zelf ook staat te kijken dat hij niet zo hard werkt. Rob benadrukt nogmaals dat Rolf bij binnenkomst gezegd heeft niet stil te kunnen zitten. Maar ik zie je minimaal 2 uur per dag op de bank zitten en een puzzeltje te maken. Daarom geef ik je ook stemmen voegt hij eraan toe. Als Rob vraagt voor wie Rolf kiest is zijn antwoord duidelijk. Sowieso op Cees zegt de kok, ik heb Cees een tweede kans gegeven door hem in Utopia te houden, maar die kans heeft hij niet aangepakt. Hij weet op dit moment niet wie hij anders een stem moet geven. Het voorgevoel van Rolf zegt in ieder geval dat hij blijft en Cees Utopia moet verlaten. Rob denkt dat hij het niet zo moet brengen, want Cees heeft een grotere gunfactor dan jou… Loopt Rolf gevaar?

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 3.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 6 reacties op dit artikel
 1. anneke g at 23:05

  De enige die gewerkt hebben zijn Ivan die heel veel gebouwd heeft samen met Wilco en nu Wim de rest hielpen mee omdat dat moest maar voor de rest alle kleine beetjes helpen om erin te blijven de dagen voor er gestemd gaat worden.
  Niets is zo ver andelijk als een mens zo praten ze goed over iemand en de dag erna kan die gene niets goed doen moet wat worden als je met die mensen moet en wil wonen

 2. maria at 20:13

  Kan me nog herinneren hoe Rob binnen kwam. Had allerlei plannen. En daar hoorde o.a. ook masseren bij. Je kon zelfs geen woord tussen krijgen, want hij ratelde maar door .En liet toen mensen nooit uitpraten in het begin toen hij er net in was. (doet het nu beter)Het enige wat hij goed gemasseerd heeft is zijn achterwerk (op het blauwe bankje) en zijn keel door het bier.En moet juist Rob zeggen ik zie je bijna niks doen! Die vent heeft wel lef zeg! Oké Rolf heeft praatjes…maar die is op een heel andere wijze binnengekomen als Rob. Rob kwam alleen binnen ,Rolf met een ander dus hij moest zich (laten we het maar zo noemen) verkopen.—-maar er zijn zoveel die zoals rolf binnen zijn gekomen (of erger) en die zit er nog in. en dat is………

 3. lena at 17:03

  Stelletje hypocrieten. Ze hebben zich allemaal niet waar gemaakt. Ze kwamen allemaal binnen met ik ga dit en dat doen. Maar ze doen niks. Maar rolf word erop afgerekend.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *