Gina vreest genomineerd te worden

Gina vreest genomineerd te worden

Er is gisterenavond toch nog veel gebeurd, zo vreest Gina dat ze op de schopstoel terecht komt en genomineerd zal worden… Ze besluit dit bespreekbaar te maken met Nicole.

Het gesprek vond plaats op de vide, waar de nominaties al snel besproken worden. Nicole vertelt eerlijk dat zij tegen Cees heeft gezegd dat hij minimaal één stem van haar gaat krijgen. Maar ze zei het alleen maar omdat hij ernaar vroeg. Mensen zijn aan het zoeken naar stemmen en dat is het enge ervan antwoordt Gina. Nicole zegt dat het voor haar simpel is, ze bedenkt voor zichzelf met wie ze nog een jaar door wil. Dat zijn Rolf en Cees in ieder geval niet. Gina antwoordt dat ze ook niet op Cees gaat stemmen, ondanks het feit dat hij haar genoeg irriteert. Wel denkt ze dat het een spannende nominatie gaat worden. Niemand weet wat hij eigenlijk gaat stemmen en daarom gaan er veel enkele stemmen komen, waardoor je al heel snel op de bank terecht kan komen voegt ze eraan toe. Eigenlijk vrezen Gina en Nicole beide dat ze mogelijk risico lopen. Weet je zegt Gina op een gegeven moment. Ik krijg te veel te horen dat ik mijn eigen wereldje zit. Daarom wordt hard werken ook niet beloond, je wordt ervoor gestraft. Neem jou. Jij focust je ook je tattoo en daar word voor voor afgerekend… Nicole snapt wat Gina bedoeld,  maar als mensen haar een stem willen geven omdat ze te veel in de tattoo shop zit, dan is dat voor haar prima. Wie lopen er volgens jullie gevaar?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 3.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *