Een liefdesmail voor Bas

Een liefdesmail voor Bas

Dat Bas van vrouwen houdt weten we ondertussen wel, zo had hij een paar dates met Didi. Didi heeft overigens ook terug gereageerd op de mail die Bas stuurde. Hierin gaf hij aan dat het misschien beter zou zijn na Utopia verder te gaan. Didi was het daar mee eens en benadrukt dat ze niet boos is maar zich wel een beetje gekwetst voelde. Enfin, Bas kreeg gisterenavond ook nog een mail maar niet van Didi, hij kreeg een mail van de dame waarmee hij op de Markt gezoend heeft, verrassing! Benjamin is ook in het kantoor en met een grijns op zijn gezicht leest Bas voor. Bedankt voor de leuke dag gisteren en ik heb geen spijt van onze kus. Verder bied ze wel haar excuses aan voor de situatie waarin ze Bas heeft gebracht. Benjamin komt er nieuwsgierig bij staan en leest mee. Bas vindt het helemaal geweldig, lacht en lijkt blij te zijn met wat hij leest. Bas besluit een mailtje terug te sturen naar deze dame en daarna ook nog een aan Didi. Wat hij naar de markt dame verstuurd heeft is ons een raadsel. Wat hij naar Didi gestuurd heeft is het volgende: ik ben blij dat je het begrijpt, en het spijt me als ik je heb gekwetst. Voor welke vrouw zal Bas kiezen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 3.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *