Is het beter voor Mark als Gina gaat?

Is het beter voor Mark als Gina gaat?

Aangezien de redactie gisteren op tijd naar bed ging zullen we nog even terugblikken op gisterenavond. Er zijn toen nog een aantal dingen gebeurd. Waaronder een gesprek tussen Cees en Bas. De twee hadden het over Mark en Gina.

Want tijdens het nuttigen van een sigaretje zegt Bas dat het misschien beter voor Mark is als Gina Utopia verlaat. Cees kan zich er wel in vinden maar denkt dat Mark haar alleen maar een lekker wijf vindt en niet meer dan dat. Ook hebben ze het goed gespeeld nu net voor de nominaties voegt Cees eraan toe. Met de aanschaf van biggetjes en een nieuw beloningssysteem, alles om maar geen stemmen te krijgen! Maar zo zijn er wel meer gaat de oudste bewoner verder. En daar is Bas het ook helemaal mee eens. Iedereen heeft het constant over gunnen, maar ze gunnen eigenlijk een ander niets. Kijk naar de zilveren pot. Ik wil Baas Beach verplaatsen zodat ik ook in de winter open kan blijven, maar daar moet weer over gestemd worden. Flikker toch op joh! Dat Cees en Bas de boel niet vertrouwen is wel duidelijk, maar hoe het uit gaat pakken tijdens de nominaties?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 3.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 10 reacties op dit artikel
 1. Toet at 04:31

  Anneke je moet alle berichten eens achter elkaar lezen van Ann Gea en Yvon .Daar schrik je van ik ben ze op gaan schrijven.Je kunt wel eens wat zeggen maar dit is een hetze die is echt verderfelijk. Nu zijn Cees en Bas weer homo.s.Dit zijn tokkie.s uit een achter buurt.Ze moeten zich eens in de spiegel bekijken.Alle nare berichten zet ik achter elkaar van hun .Ik spaar er nog een paar op.Dan ga ik los.

 2. anneke at 12:55

  Ik ben nu bezig nog berichtjes te lezen van 3 dagen geleden en lees ok hoe er over Cees en Bas gesproken wordt ,laat ik voor op stellen ik mag ze ook niet maar hoe over hun geschreven wordt gaat wel erg ver.
  Opa is dit opa is dat Bas is dit Bas is dat er wonen er nog 13 mensen en die zijn ook niet lekker bezig op Wim na.
  Ivan die de baas speeld zijn vriendin die met hem mee gaat . Mark die geen goede boekhouder is dan een paar meiden die niks doen dan alleen feesten en ook roddelen .
  En Cees wil liever geen hond een paar dames die schrijven ze moeten geen dieren meer nemen en nu is Cees erop tegen en nu schrijven die dames raar dat hij erop tegen is die vies peuk , heel raar als bijvoorbeeld Wim erop tegen was hadden die dames dat dan ook gezegt

 3. Yvon at 23:31

  Dit zijn twee hele gemene ventjes,Bas heeft al heel veel klaar gekregen bij Mark..oneerlijk kereltje,nu valt hij Mark aan,achter zijn rug!!
  En inderdaad Ann Bas houdt van de mannen en vrouwen,en als ik onze opa zo zie lopen lijkt hij mij ook niet vies van zo’n toy boy yakky,als ze het ons dan maar niet laten zien!!!!!!

 4. maria at 19:43

  Sorry maar als er 2 zijn die niet te vertrouwen zijn dan is het Bas en Cees wel. Bas beach verplaatsen? Heb je gehoord wat het gaat kosten? En bas kan het niet schelen wat de anderen eventueel met dat terrein wil doen. Denkt alleen aan zijn eigen .En hem niks gunnen? Nou als er 1 is die veel voor elkaar heeft gekregen stiekum of niet ,dan is het Bas wel.En is toch ook heel gewoon dat het door de groep eerst goed gekeurd moet worden zo n groot project? En sneaky…….hij heeft weer een afluister apparaatje bij het blauwe bankje geplaatst,om zodoende weer alles af te luisteren. Dat heeft hij gedaan ivm de stemmingen. Dus wie hebben er meer recht op om kwaad te zijn? In ieder geval niet bas en cees.

 5. anneke at 13:30

  Wie zijn die mannen om te beslissen dat het beter is dat ze eruit moet , Mark gaat toch zelf elke keer naar haar toe en weet dat ze elke keer weer wat van hem wil.
  En wat ik ook niet begrijp haar moeder heeft toch een brief achter gelaten en na het lezen kon hij toch het ergste krijgen ,maar nu er weer gestemd moet worden en varkens wil hebben mag hij weer over haar heen.

 6. gea at 10:35

  Waar zijn zij mee bezig als er een niet te vertrouwen is is dat Bas wel. Gister heeft hij Cees betaalt om zijn schoonmaaktaken te doen. Cees is en blijft een viespeuk wat schoonmaken betreft. Verder las ik ook dat Cees zijn drang naar sex heeft uitgeschakeld , wie wil er nou sex met Cees.

 7. Ann at 09:48

  Wat een misselijkmakend gesprek, 2bij elkaar die niets presteren, ook niet in het leven.. Ja roddelen en bepalen
  voor een ander, nu ben ik geen gina fan, maar gaan hun bepalen dat het beter voor mark is dat ze gaat.. Wie is de volgende??

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *