Het was een rumoerige nacht in Utopia

Het was een rumoerige nacht in Utopia

Hoewel dag 639 al begonnen is gingen een aantal bewoners erg laat of beter gezegd vroeg naar bed. Zo zagen we onder andere Naomi, Rowena, Stefanie en Bas, Rob tot in de late uurtjes opblijven.

En wat deed het groepje? Gezellig drinken en kletsen bij de lounge. Maar al snel ontstaat er een plundertocht, zo zagen we Gina en Stefanie bij Baas Beach bezig. De dames zochten iets lekkers en trokken daarvoor alle kastjes open. Wat later zagen we nog steeds bewoners buiten zitten, het was toen 02:30 uur! Er werd her en der nog wat geroddeld maar om daar nu uitgebreid verslag over te doen… Zo bijzonder was het niet!

En toen was het al heel snel ochtend en een nieuwe dag. Naomi, Gina en Stefanie hebben ondanks de weinige uurtjes slaap toch netjes de koeien verzorgd. Maar ook Cees was alweer op tijd uit zijn bedje net als Bas. De twee spraken elkaar in de keuken want Cees heeft nogal last van zijn mede bewoners gehad… Volgens mij hebben jullie het gezellig gehad begint Cees zijn gesprek. Er stonden aardig wat blikjes. Bas antwoordt dat het inderdaad gezellig was en dat er wel wat gedronken is. Daarna spreekt Cees Rowena aan over vannacht, het was nogal luidruchtig. Echter is Rowena niet blij met deze aanpak. Je kan ook eens komen kijken in plaats dat je je buitensluit antwoordt ze. Maar je leeft nog en je bent nog steeds knap voegt ze eraan toe. Pardon vraagt Cees een beetje verbaasd. Je ziet er goed uit antwoordt Rowena, je bent nog steeds knap. Je bent toch een nachtbraker? Cees staat met zijn mond vol tanden, ontkennen kan hij dat niet. Hij besluit het er maar bij te laten en van zijn koppie koffie te genieten.

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 2.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 9 reacties op dit artikel
 1. gea at 12:38

  Ik vond het wel stoer van Rowena , daar had Cees waarschijnlijk niet opgerekend. Gister ging ze ook naar hem toe om hem ergens op aan te spreken, dat ontkende hij natuurlijk ook. Ze heeft gezegd dat ze niet op hem gaat stemmen ,maar ik moet het nog zien.

 2. MariaBora at 12:24

  even voor alle duidelijkheid Rowena, je kunt ook een nachtbraker zijn zonder anderen tot overlast te zijn.
  Och en wat is knap, ik vind het knap als je o.a. een chirurg bent , maar knap in de zin van mooi uiterlijk, ach de 1 vind die knap, de ander die, hoe vaak zie je niet lelijke mannen met mooie dames, of mooie mannen met lelijke dames.

 3. Wil at 10:58

  Ja Gina en koeien helpen????? Alles voor de stemmen? Ze wist tot vanmorgen niet hoe een koe er uit zag en nu ineens bij de koeien helpen, dit is overduidelijk Gina
  Hou je dit vol tot na het stemmen??????

  Goede zet van Rowena richting Ceea

 4. Mjo at 09:46

  Haha, Rowena is de eerste die Cees met z’n mond vol tanden laat staan.

  En niet te vergeten, Rowena had ook nog eens gelijk met wat ze zei. (ik bedoel van dat buitensluiten, niet dat Cees knap is, dit even voor de duidelijkheid. 🙂 )

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *