Utopia nieuwtjes 1 oktober

Utopia nieuwtjes 1 oktober

Hier vindt je alle Utopia nieuwtjes van 1 oktober terug, alle gebeurtenissen op een rijtje zodat je volledig op de hoogte blijft van wat er in Utopia gebeurd(e).

 • Na de rumoerige nacht zien we de meeste bewoners wel wakker. De opstart is vandaag wat langzamer…
 • Cees heeft vanmorgen een dood konijn gevonden… Een konijn zonder hoofd, naar eigen zeggen heeft de kat zijn best gedaan…
 • Gabriëlle is bezig voor haar glossy, ze interviewt Gina. Waar Gina aangeeft dat ze werken zonde van haar tijd vind. Ook wordt de relatie met Mark besproken. Volgens haar hebben ze in Utopia niets gehad maar kan het in de buitenwereld wel iets worden.
 • Rob is na de lange nacht inmiddels ontwaakt. En Rowena maakt een lekker ontbijtje.
 • Nicole is bezig met haar haren.
 • Rolf zit op de bank te lezen of te puzzelen.
 • Bjorn zit in het kantoor te werken. En ook Naomi zien we achter de laptop.
 •  Verder is het nog erg rustig, het lijkt wel een brakke zondag. Later komen we terug met meer nieuws!

Volledig op de hoogte blijven van wat er in Utopia gebeurd? Volg ons dan op Facebook en Twitter.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 9 reacties op dit artikel
 1. Mjo at 12:44

  Idd. Gea en Yvon, ook ik geloof daar niets van, dat een kat dit konijn zo heeft toegetakeld.

  Waar ik aan denk, is aan die grote vogel, die een tijdje geleden boven het terrein van Utopia vloog. Bas haalde toen ook al direct de kuikentjes en eendjes naar binnen.

  Maar Cees is sowieso geen voorstander/liefhebber van al dat vee op het Utopia terrein. Dus heeft hij weer een aanleiding gevonden om te gaan zeuren, of te zeggen dat het vee er niet thuis hoort.
  Ook las ik op een andere site van Utopia dat hij het konijn had willen laten liggen, om de dames even flink de stuipen op het lijf te jagen. Tja, dat is weer zo typisch Cees.

  • yvon at 19:50

   Mjo dat was een buizerd,die is ook te klein om een konijn de kop er af te bijten!!!
   Sowieso,alleen de kop…het is volgens mij gewoon een broodje aap verhaal van opa Kwal,Rolf iedere keer er van beschuldigen dat hij liegt….we moeten nu natuurlijk ook medelijden hebben dat zijn vader heeft gezegd dat er niets van hem terecht is gekomen…vader had gelijk…hij is de oudste maar heeft het verstand van een kleuter aandacht aandacht!!!!!

  • anneke g at 22:35

   Cees is niet de enige, lees maar wie hier schrijft waren er ook op tegen ,maar nu bekend is geworden dat Cees( en er zijn gerust nog wel meer mensen erop tegen alleen die durven het niet te zeggen omdat ze bang zijn om op de bank te komen.
   Van de week stonden er verhalen van dat het niet kon zoveel dieren in Utopia maar nu Cees er voor uit komt is hij opeens een l*l en de verhalen die er waren van de niet Cees fans die zijden dat het niet hoorden

 2. gea at 12:33

  Als het een vos zou zijn die het konijn heeft doodgemaakt mogen ze wel maatregelen treffen voor de kippen als een vos dat eenmaal weet dan komt hij steeds weer terug tot er niks meer over is.

 3. Lisa at 12:27

  Natuurlijk heeft de kat het niet gedaan.Is er een vos op het terrein?Of een roofvogel geland?Alhoewel ik dan nog niet begrijp waarom het konijn dan niet opgegeten is.

 4. Yvon at 11:16

  Zeker niet!!!dat kleine katje kan echt een konijn zijn kop er niet afbijten….die man is niet goed bij zijn hoofd…
  Die krijgt het nog voor elkaar om zo’n schattig katje tegen de groep op te zetten onrust stoker!!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *