Post voor Cees

Post voor Cees

Wim is naar de brievenbus geweest, hij vond daar post voor mede bewoner Cees. Cees bedankt Wim vriendelijk en gaat richting de bank waar hij alles eens door gaat nemen. Gabriëlle verontschuldigd zich omdat ze er niet bij kan zijn. Er is zakelijk bezoek voor haar. Benjamin heeft ondertussen een bakje koffie gehaald en wenst hem veel plezier. Maar er is weinig plezier te zien op beeld. Al snel kwamen er namelijk tranen, verder zit er geen bewoner bij maar we horen Cees wel in zichzelf praten. Het gaat over een overleden nichtje ze had kanker. Het zou al meer dan een maand geleden zijn. Maar ook is er een geboorte in zijn familie, een achternichtje erg dubbel horen we hem zeggen. Cees gaat gestaag door met lezen, de tranen zijn gelukkig wel verdwenen. Ivan komt er later bij zitten en spreekt het allemaal nog eens door. En vertelt van alles over zijn familie. Het gaat met name over de sterfgevallen, geen gezellig onderwerp maar Cees lijkt het fijn te vinden om erover te praten. Daarna bedankt Cees hem en gaat door met post lezen…

De zakelijke bespreking waar we over schreven lijken twee bekenden te zijn. De twee producers die ook Isabella een handje hielpen met haar single zien we in de horecakeuken zitten. Gabriëlle wil waarschijnlijk gaan schrijven, maar wie het dan gaat zingen? Mochten we er meer over horen berichten we je er zeker van!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 14    Gemiddelde: 3.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 16 reacties op dit artikel
  • Hannah at 15:42

   Beste Ann, je zei tegen Toet dat je het niet prettig vond dat Toet jou telkens persoonlijk aanviel in plaats op Utopiaberichten te reageren en dat hij/zij daarmee moest stoppen.
   Ik vind het nu ook een beetje vervelend worden dat jij mij steeds aanvalt, met domme opmerkingen en vraag jou ook daarmee te stoppen!
   Voor de voorbeelden noem ik de volgende topics: “ruzies worden voortaan niet weergegeven.” En “Bas en Cees spreken uitgebreid over stemmen”
   Ik weet niet waar jouw hetze tegen mij op gebaseerd is, maar misschien is het voor je bloeddruk beter dat je alle berichten waar mijn naam boven staat niet meer leest!! 😀
   En als je steeds klaagt dat je berichten niet worden geplaatst, moet je toch maar eens na gaan denken hoe dit komt. 😉

  • Ann at 14:04

   Ja gea, heb ik ook gehad.. Maar aub niet opgeven, doe ik ook niet,, alleen frustrerend als je stuk heb geschreven en dan niet geplaatst, daarom schreef ik poos terug het tegenovergestelde van cees e. Dat werd wel geplaatst

 1. Hannah at 13:26

  De naam van de andere site is nu genoemd, dus kunnen Utopiafans daar kijken voor de informatie die hier niet is vermeld en hoeft het hier niet meer geplaatst te worden.
  Ook ik lees daar vaak, maar vind de berichtgeving daar vaak niet objectief. Thom daarentegen geeft neutrale informatie, zonder het te kleuren met zijn eigen voorkeur of antipathie tegen bewoners.
  Ook van een chaotisch centraal weet Tom nog een goed leesbaar (met de belangrijkste punten) verhaal te maken.
  Maar zo heeft ieder zijn eigen voorkeur natuurlijk.

  • Mjo at 13:43

   Hannah, Ik kom op beide sites en volg Utopia s ‘avonds op de TV. Doordat de TV uitzendingen zo’n 2 dagen achterlopen wil ik toch graag op de hoogte blijven.

   Ik ga voor het actuele nieuws over en van Utopia. Helaas is deze site dat niet altijd. Maar wat ik lees, op beide sites, denk ik het mijne van. Ik laat mij dus niet, bij het vormen van mijn mening, leiden door de auteur van het artikel.

 2. Druif at 12:26

  Cees is volgens mij meerdere keren getrouwt geweest . Vandaar nog jonge kinderen in de Puberleeftijd , en weten allemaal dat kinderen in die leeftijd niet op willen vallen

 3. Druif at 12:23

  Vraagje:
  Hebben ze het al uitgezocht van de stemmen ?
  MARK ! zou net zo veel stemmen hebben als Cees !
  Nl 6 ! Dus ook hij op de bank.
  Of word dat ook weer niet gezien of kunnen ze daar niet tellen !
  Misschien een school oprichten daar . Pest protocol ,structuur, sociale omgang .

 4. anneke at 11:04

  Hoe weet je dat , en hoe weet die Utopia gekte dat .
  En zijn kinderen zijn toch geweest heeft hij er dan meer dan die er kwamen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *