Praten over de liefde

Praten over de liefde

In de loods wordt er gezellig gekletst, zo gaat het over verschillende onderwerpen zoals liefde en vreemdgaan.

Nicole zit met Armanda, Benjamin, Bas, Stefanie en Mark op de bank te kletsen over de liefde. Nicole merkt op dat ze weet dat Ivan zielsveel van haar houdt en dat hij haar nooit opzettelijk pijn zal doen. Ik zou Ivan zo vertrouwen op een onbewoond eiland met twintig bloedmooie vrouwen om hem heen voegt ze eraan toe. Voor Rob zit het makkelijker in elkaar. Als ik het niet vertrouw, dan ben ik weg zegt hij. Bovendien, als iemand heel erg jaloers is, dan zal die zelf wel iets op zijn kerfstok hebben. Al snel gaat het over het volgende onderwerp, vreemdgaan. Ik zou dat nooit over mijn hart kunnen verkrijgen merkt Benjamin op. Rob kent iemand die nog steeds samen met zijn vrouw is, terwijl het een notoir vreemdganger zou zijn. Hoe kan je je vrouw, waar je van houdt, dag in dag uit recht in haar ogen kijken vraagt hij zichzelf af. Bas is heel de tijd wat stilletjes en vraagt dan of ze weleens vreemd zijn gegaan. Na wat gemompel blijkt niemand dat ooit echt te hebben gedaan. Rob heeft ooit weleens met iemand anders gezoend toen hij een vriendinnetje had. Maarja, daar ging het toch zesentwintig keer mee aan en uit. En Nicole zegt ltijd het volgende als je denkt dat je beter ken krijgen dan moet je het doen!

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *