Één week vegetarisch eten?!

Één week vegetarisch eten?!

Nog meer praat over de dieren, dit keer niet over doodzieke dieren maar over veganisme. Bas en Rowena zijn namelijk anders gaan denken over het eten van vlees. Mede door inbreng van nieuweling Armanda. Maar Bas probeert nog meer bewoners erin te betrekken, zo ook Ivan. Want hij vindt het toch ook wel interessant en aangezien Bas dat weet stelt hij iets voor. Hij wil samen één week vegetarisch gaan eten. Alleen melk, eieren en van eigen koeien en kippen is toegestaan. Ivan vindt het drastisch maar hij wil het toch wel een week proberen. Zal het hun lukken?

Daarna wordt er nog gesproken over Sasha de pony die geadopteerd is door alle bewoners. De bewoners zijn bang dat zij misschien te eenzaam is en daarom willen Bas en Ivan proberen de stal vanavond open te laten. Om zo te kijken of de andere dieren bij elkaar kunnen. Kijken of de natuur hun eigen gang kan gaan… Als dat maar goed komt!

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 3.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *