Doodzieke kip is opgehaald

Doodzieke kip is opgehaald

Eerder schreven we er al over, de doodzieke kip uit Utopia. Er ontstond zelfs een heus dubio wat te doen met de kip? Uiteindelijk is er dan een vervolg.

Want Bas heeft gebeld naar Red een Legkip. Bas legt aan de groep uit wat voor kosten hiervoor zijn. We laten de kip morgen ophalen en de kosten hiervoor zijn € 400,- als we hem terug willen. Ivan vindt dit niet normaal, zo’n bedrag voor een kip. Als we hem terug krijgen, kan die dan gouden eieren leggen? voegt Bjorn er spottend aan toe.  Het is de operatie die € 400,- kost volgens Bas. Als die kip voor € 400,- weggaat, dan draai ik hem zelf wel de nek om zegt Wim. Bas snapt dat het veel geld is, en was er zelf ook voorstander van dat de kip kosteloos daar blijft. Uiteindelijk wordt de kip toch opgehaald. Armanda is het goed nieuws alvast komen brengen bij het diertje zelf. Je hoeft niet bang te zijn zegt ze tegen het diertje, er zal goed voor je gezorgd worden. Als het eenmaal zo ver is en de kippenvrouw met haar kooitje het terrein op is begeleiden Bas en Armanda het beestje naar de poort. Het maakt me net uit dat het zoveel geld kost zegt de Armanda. Inderdaad, vindt Bas. Geld heb je hier helemaal niet nodig.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 3.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Zwetser at 01:56

    Spijt me zeer maar die kip hoort gewoon in de soep thuis…
    Een paard met gebroken benen gaat ook naar de slacht. Dieren kunnen niet praten en ook niet aangeven dat ze pijn hebben. Een kip redden heeft niets met dierenliefde te maken.
    Vind dat ook voor mensen die zogenaamd alles voor hun huisdier over hebben en tegen beter weten in gaan dokteren, dit is egoïsme geen dieren liefde.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *